Nyomtatás

Esküvő kiállítások 2020-ban – Programajánló menyasszonyoknak és vőlegényeknek: Ennyi esküvői kiállítás vár rátok

977

Vannak, akik néhány hét vagy hónap alatt, míg vannak, akik éveken át szervezik az esküvőjüket. Egyesek már az óvodában tudták, milyen ruhát viselnek majd, mások a döntésképtelenségtől bénulva vesztegelnek egy helyben, a dátum közben meg megállíthatatlanul közeleg. Bárhogy is legyen, egy esküvői kiállítás mindenki számára hasznos lehet, akár menyasszony, akár vőlegény, akár örömszülő az illető!

Minden év eleje és vége esküvői kiállításoktól hangos. Néhány az évek alatt kinőtte magát, és országos népszerűségre tett szert, ugyanakkor bőven találunk kisebb, regionális rendezvényeket is, melyek a térség menyasszonyainak és vőlegényeinek nyújtanak segítséget az esküvőszervezésben. Bár elsőre úgy tűnhet, ezek az események egyformák, valójában mindegyiknek meg van a maga sajátossága és húzóereje. Egyes esküvői kiállítások az adás-vételt szorgalmazzák, mások DIY projekteket is szerveznek, de egy szegmens valóban közös, megadják a kezdő lökést a szervezés útján, ami onnantól kezdve gördülékenyen halad majd a saját medrében.

Miért érdemes legalább egy esküvői kiállításra ellátogatni?

Ha egyáltalán nincs még elképzelésed az esküvőt illetően, ha elakadtál vagy csak felfedeznéd az aktuális trendeket, esetleg ismerkednél más menyasszonyokkal és esküvői szolgáltatókkal, netán bezsebelnél pár névjegykártyát vagy akciós ajánlatot, akkor egy esküvői kiállítás lesz mindehhez a tökéletes helyszín! A közel száz kiállító termékét vagy szolgáltatását itt egy kalap alatt, testközelből is megismerheted, eldöntheted, kik szimpatikusak számodra, kikkel tudnál hosszútávon együttműködni.

Az esküvői kiállításokra gondolhatsz úgy is, mint egy (legtöbbször) ingyenes lehetőségre, ahol rengeteg időt és energiát megspórolhatsz, hiszen nem neked kell egyesével a portfóliók után kutatni az interneten, aztán telefonálgatni. Itt egyszerűen leszervezhetsz szolgáltatásokat és vásárolhatsz az esküvődhöz, kedvezményekkel, sőt akár nyereményekkel is gazdagodhatsz!

fővárosi és vidéki kiállítások túlnyomó többségén az Esküvő Classic is részt vesz, ahol korábbi lapszámainkkal ajándékozzuk meg a résztvevőket, hogy ezzel is ötleteket, tanácsokat és inspirációkat adjunk a mesébe illő nagy nap megtervezéséhez! Standjaiknál hostessekkel vagy épp magazinunk munkatársaival találkozhatsz, akik készséggel megválaszolják az esküvővel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet.

Programajánló: Ezek 2020 legígéretesebb esküvői kiállításai

Február 8. – Esküvő kiállítás Keszthely
Február 9. – Házasodjunk Csepelen!
Február 9. – XXII. Kecskeméti Esküvő Kiállítás
Február 15. – Kanizsai Esküvő Kiállítás
Február 16. – Esküvő Varázs Nyílt Nap és Kiállítás Tata
Február 23. – Sweet Wedding Esküvőkiállítás és Vásár 

Február 29. – március 1. – IV. Gödi Esküvő kiállítás
Március 1. – Tavaszi Esküvői Kiállítás Budapest
Október 5-6. – Esküvő Kiállítás és Vásár Győr
November 7-8. – CEWES Őszi Esküvő Kiállítás

A teljes cikk: Esküvő kiállítások 2020-ban – Programajánló menyasszonyoknak és vőlegényeknek: Ennyi esküvői kiállítás vár rátok

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből