Nyomtatás

Oscar-gála 2020: A legstílusosabb inspirációk az esküvődre

1058

Kiosztották a filmes arany szobrokat és a vörös szőnyeg megint megtelt izgalmas és gyönyörű ruhákkal Los Angelesben. Lássuk a legszebb és legstílusosabb ruhakölteményeket az Oscar-gála 2020 felhozatalából! Divatszakértőnk több kategóriára osztotta a felsorakozott kreációkat, olyanokra, amelyek egy esküvőre készülve is hasznosak és inspirálóak lehetnek.

Menyasszonyi ruha

1. Minimál

Ha rajongsz a letisztult vonalakért, akkor válassz egy ilyen testkövető ruhát. Az asszimetrikus ujjak egy kis csavart visznek a lookodba, és ha még ezt is tovább fokoznád, akkor a turbózd fel tengernyi apró flitterrel.

2. Absztrakt

Aki szereti a formás vállait, karjait és vékony derekát előtérbe helyezni, annak ez az érdekes vonalvezetésű felsőrész tetszeni fog. Ha ezek mellet pedig nem szívesen mutatod a lábaidat, akkor egy ilyen fekete csíkban végződő, masszív szoknyrész tökéletes választás lehet.

LÉA SEYDOUX LOUIS VUITTON RUHÁBAN

3. Fűző

A fűző nagyon érzéki, de mégis egy klasszikus darab az esküvőkön. Ennél a ruhánál nagyon izgalmas a rengeteg ezüst zsinór, amivel beborították a fűzőt, de mégsem teljesen, így itt-ott láthatóvá válik az alatta lévő tüll is.

Az uszályos, földig érő, letisztult szoknyarész tökéletesen kiegészíti a díszes felsőrészt.

SCARLETT JOHANSSON OSCAR DE LA RENTA RUHÁBAN


4. A nagy Gatsby

Az átlapolt megoldás remek ötlet, ami szépen kiemeli a dekoltázst. A lágy fodrozódás játékosságot visz a ruhába. Alapvetően ez egy letisztult outfit, de a piros virággal mégis extrémebb lesz az összhatás. A piros rúzs pedig csak hab a tortán.

LILY ALDRIDGE RALPH LAUREN RUHÁBAN

5. Antik

Az ókori görög és római viselet mindig jó választás egy menyasszonyi ruhánál. Van benne elengancia és drámaiság is egyszerre, de mégis üde marad az egész outfit. A félvállas megoldás itt kötelező elem és a kiegészítők is, mint a karperec és a tiara.

6. Extravagáns

Ha szeretnél a nagy napon valami nagyon extrát, akkor érdemes ebből a ruhából inspirálódni. Magában hordoz valami fajta szuperhősnő hangulatot, de mégis ünnepélyes marad a hatás. A lábvillantás nagy trend, ami ennél a gazdag anyaghasználattal készült szoknyarésznél remekül érvényesül.

CYNTHIA ERIVO ATELIER VERSACE RUHÁBAN

A teljes cikk: Oscar-gála 2020: A legstílusosabb inspirációk az esküvődre

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből