Nyomtatás

Hozzám jössz? - Ezt véste a precíziós gazda a kéthektáros kukoricatáblába

1072

Méghogy a gazdákban nincs romantikus hajlam!? A Google maps tavaly óta őrzi egy szerelmes leánykérés nyomát. A 32 éves német fiatalembernek igen mondtak, idén nyáron házasodnak, és már útban van a baba is.

 Gießen mellett gazdálkodik az a 32 éves fiatalember, aki a precíziós kukoricavetésnek köszönhetően 20 méteres betűkkel írta fel a táblába a leánykérés ikonikus mondatát: Hozzám jössz feleségül? Steffen Schwar tavaly május végén aztán egy kis drónozásra hívta ki a barátnőjét, Katharinát. Természetesen ekkor már a gyűrű is ott lapult a zsebében. Amikor a lány meglátta a magasból összeálló képet, azonnal igent mondott.

A vicc az, hogy Steffen nem számított arra, hogy a leánykérésnek mások is szemtanúi lesznek. Az, hogy a Google is megjeleníti és hosszan megőrizni ezt a pillanatot, csak akkor derült ki számára, amikor Kanadában élő nagynénje jelezte: rájuk keresett a világtérképen, és megtalálta a légifotót.

Katharina és Steffen idén nyáron házasodnak össze. A baba már útban is van.

(Forrás: agrarheute.comwww.agrarszektor.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből