Nyomtatás

Légies, száraz virágos, pasztell dekoráció

874

Ezúttal egy légies, száraz virágos, pasztell dekoráció részleteit mutatja meg nektek állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese, a Natural Wedding Decortól. Virágnak és Zolinak volt pár előképe, ami nagyon tetszett nekik, de összességében szinte teljesen szabad kezet kaptam. Gyakorlatilag mindenre lelkesen igent mondtak, fantasztikus ilyen párokkal dolgozni.

Sok esküvőre készítünk fa és plexi táblákat, úgyhogy nagyon boldog voltam, hogy itt használhattunk textil zászlókat. A színeknél a zöldet teljesen elhagytuk, fehér és natúr szárazvirágokat vegyítettünk barack és bordó friss virágokkal. Ez a szín kombináció jelent meg a textileken is: a zászlókon, és az általunk festett géz alátéteken.

Minden elem rendkívül környezetbarát, majdhogynem zero waste megoldással készült: például nem volt köszönőajándék, Virágék különböző alapítványoknak ajánlották fel az erre szánt összeget.

Szandra, az Egy csipet torta tulajdonosa vendég volt az esküvőn, ezért később érkeztek, így nem tudtuk együtt elkészíteni a tortákhoz szánt virágot. Ott hagytam neki pár szálat, plusz egy floral frog nevű tüskés virágtartót, amit az insrtukcióim alapján tökéletesen hasznosított: gyönyörű virágkreációkat készített a kollekcióra.

A teljes cikk: Légies, száraz virágos, pasztell dekoráció

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből