Nyomtatás

A tisztaság fél egészség!

1175

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi események felhívták a figyelmet a higiénia fontosságára. A közösségi terek, irodaházak, üzemek, orvosi várók, élelmiszeripari gyártóterek, rendezvények, játszóházak, mozitermek – és még hosszan sorolhatnánk – higiéniájára sokkal fontosabb odafigyelni, mint eddig gondoltuk. Ez azt is jelenti, hogy a takarítás most nagyobb hangsúlyt kaphat, mint valaha. Íme, néhány tudósítás és videó, amelyekkel nem pánikot akarunk kelteni, hanem felhívni a figyelmet az egyéni felelősségre!

Az „általános” influenzajárvány miatt több kórházban látogatási tilalmat rendeltek el hazánkban. Bár a koronavírus a legijesztőbb fertőzés mostanában, az influenzajárvány és más vírusfertőzések esetében is döntő jelentőségű a higiénia. Ha ágynak esik a munkahelyünkön egy alkalmazott, az nem csak számára, hanem a többi dolgozó és a cég számára sem előnyös. Érdemes konzultálni a munkahelyi takarítást végző céggel, és átgondolni, hogyan növelhető a higiénia foka a takarítással.

Szeretné jó kezekben tudni a takarítást? Kérjük, kattintson ide!

Az egyik népszerű információforrás a koronavírusról egy Youtube-csatornán megjelenő videobejegyzés (más néven vlog). A csatorna címe: Ázsiába Szakadtam, a szerző saját bevallása szerint egyetemi tanár, Bangkokban él, és a helyi viszonyokról valamint a nemzetközi eseményekről készít vlogot. Videóiban többször említésre kerül, hogy a kézmosás és a fertőtlenítőszeres gondos takarítás egyértelműen csökkenti a fertőzés esélyét. A fertőtlenítőszeres takarítás és az egyéni higiénia, kézmosás megfelelő alkalmazása csökkentheti a fertőzés esélyét. Az említett csatornától függetlenül a Facebookon is terjednek videók, amelyeken Kínában a házak előtt heverő holttesteket filmeztek le és tettek közzé helyiek.

Szerencsére Magyarországon a helyzet a feszült hangulat ellenére is jó, fertőzésről itthon eddig nem olvashattunk, és a hatóságok is növelték a biztonsági szintet fokozott ellenőrzésekkel. Viszont a magunk vagy cégünk viszonylatában érdemes időben mindent megtenni azért, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, és a betegségeket okozó fertőzéseket. A megelőzésnek pedig fontos része a megfelelő higiénés körülmények kialakítása és fenntartása rendszeres, ha lehet, napi takarítással!

Tegyen Ön is a betegségek elkerüléséért, hiszen a tisztaság fél egészség!

Takarítócéget keres? Kérem, kattintson ide!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből