Nyomtatás

Rövid hajból készült csodaszép esküvői frizurák

2429

Állandó szerzőnk, Huszka Petra fodrász blogban mesél nektek az esküvői frizuratrendek világáról, hogy inspirációt gyűjthessetek a nagy napotokra. Profi tippjei ezúttal a rövid vagy vállig érő hajú menyasszonyoknak szólnak.

Rövid hajnak fodrászként én azt hívom, amelyik a fülnél nem ér lejjebb, de sok menyasszony már akkor is aggódik az esküvői frizurája miatt, ha vállig érő a haja. Pedig rövid és közepes hosszúságú hajra is vannak izgalmas ötletek és trükkök, melyekkel megbolondíthatjuk az ünnepi frizurát.

Virágok és díszek fülig érő hajhoz

A legalább fülig érő hajat már többféleképpen is lehet variálni. Meg lehet egy picit emelni hátul, tehetünk bele egy szép hajpántot, díszt vagy valódi virágot. Ha a bohém, lazább stílus áll hozzád közelebb, akkor jó ötlet hullámosítani az egészet, és kicsit összekócolni, pár tincset az arcba húzni.

Extravagáns megoldás felnyírt hajra

Ha nagyon rövid, például oldalt felnyírt hajad van, akkor biztosan szereted az extravagánsabb dolgokat, így érdemes az esküvői frizurát illetően is ilyesmiben gondolkodnod. Ehhez a stílushoz nagyon jól mutat egy lágy hullám, mely a fejtetőn megemelve egy kis csillámmal vagy valamilyen dísszel szépen elkülöníti a rövid és hosszú részeket.

Konty és hullám vállig érő hosszhoz

A legalább fül alá vagy vállig érő hajat egy ügyes fodrász már laza kis kontyba is tudja fogni, pár arcba omló tinccsel, ami nagyon romantikus hatást kelt. Ehhez a hosszúsághoz választhatsz egyszerű, hullámos frizurát is, amit feldobhatsz egy virágkoszorúval, ez nagyon természetes és könnyed hatást kelt.

Megteheted azt is, hogy a hullámos haj egy részét hátra fonod, és kis masnival vagy szalaggal összefogod. Ha úgy érzed, hogy kevés a hajad, akkor egy laza, hullámos frizurát is választhatsz a nagy napra. A hullámok elkészítéséhez egy vékony hajsütővas ideális választás. Az így elkészített hajat feltűzés előtt jól rázd össze, ettől óriási volument kap a fizura.

Forrás: secretstories.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből