Nyomtatás

Esküvői Food Truck – guruló gasztro-kocsi stílusosan!

1842

Ha szeretnétek egy igazán dekoratív, mutatós mégis praktikus különlegességet az esküvőtökre, az esküvői food truck lehet a tökéletes választás! De, hogy mitől lesz egy sima büfékocsi igazi látványelem a nagy napon? Lessetek be velünk a guruló gasztro-kocsik szélvédőjén!

MIÉRT SZERETJÜK ANNYIRA AZ ESKÜVŐI FOOD TRUCK-OT?

Nagyon sok típusban elérhető, végtelen lehetőség van egy food truck dekorálására, és közben tökéletes lehet ételek-italok szervírozására. Azon egyedi dekorációs elemek egyike, mely a látványon túl igazi praktikummal is rendelkezik.

Tökéltes választás, ha esküvői catering céggel oldjátok meg a vendégek étkeztetését, ha kis esküvőt szeretnétek kis lakodalommal, ha olyan helyen tartjátok az esküvőt, ahol csak állófogadásra van lehetőség (erdő, tópart…), vagy, ha külön pultot szántok egy-egy fogásnak.

MIT SZERVÍROZHATNAK EGY FOOD TRUCK-BAN?

Bármit! De, most komolyan. Igaz, a legtöbb esetben tematikus fogások kerülnek egy food truck „kirakatába”. Lehetnek a vendégváró fogások a food truck-ban, vagy a desszertek, esetleg limonádék, vagy koktélok. Határt csak a fantáziátok szabhat.

A food truck-okat két külön csoportba sorolhatjuk. Egyrészt, vannak azok a büfékocsik, melyek rendes konyhával rendelkeznek, így frissen, helyben készíthetőek el az ételek, és vannak azok a food truck-ok, amik csak az ételek-italok rendhagyó szervírozására alkalmasak, hisz nincsenek konyhai eszközök beszerelve.

A teljes cikk: Esküvői Food Truck – guruló gasztro-kocsi stílusosan! 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből