Nyomtatás

Top 5 kreatív esküvői játék

2923

Mi okozhatna viccesebb pillanatokat egy lakodalomban, mint néhány jól megválasztott esküvői játék, amiben az egész násznép részt vehet? Milliónyi esküvői játékból választhatunk, de nagyon fontos, hogy jókor és jól használjuk őket. Íme, 5 kreatív esküvői játék, amely garantáltan megnevetteti a vendégeket!

“ADD TOVÁBB” JÁTÉK

  • Hányan játszhatják? Akárhányan!
  • Mi kell hozzá? A játékhoz semmilyen tárgyi eszköz nem szükséges.
  • Mi a játék menete? A vőfély/ceremóniamester (vagy egy kreatív vendég) kitalál egy igen hosszú, bonyolult, összetett mondatot. Ezt a menyasszony fülébe súgja, aki tovább súgja a mellette ülőnek, és így tovább… Az utolsó láncszem a vőlegény, aki végül hangosan el kell, hogy mondja, milyen mondatot súgtak a fülébe, majd meghallgatjuk az eredeti mondatot is. Egész biztos, hogy ennyi emberen áthaladva teljesen megváltozik a mondat, a legtöbb esetben értelme sem lesz. Igazán jót lehet kacagni rajta, és az egész násznép a játék részese lehet!

“HINTÓ MESE” JÁTÉK

  • Hányan játszhatják? 9-11 fő
  • Mi kell hozzá? 9-11 szék, 9-11 felespohár, ital (Ne legyen túl erős alkohol!)
  • Mi a játék menete? Az alap szituáció, hogy mindenki kap egy szerepkört (pl: kocsi, kocsis, valamelyik kerék, ló, király, királyné, lakáj…) elfoglalják a helyüket a székeken, kezükbe kapnak egy feles poharat. A vőfély/ceremóniamester belekezd egy mesébe, melyben, amikor elhangzik egy-egy szerepkör, a hozzá tartozó illetőnek fel kell állnia, majd vissza kell ülnie. Egyszerűnek hangzik, ugye?  A csavar nyilván az, hogy a mesélő kisebb-nagyobb szüneteket tartva, a szerepköröket sűrűn váltogatva teljesen összezavarja a játékosokat, akiknek minden elhibázott alkalommal meg kell inniuk büntetésből egy felest.

A teljes cikk: Top 5 kreatív esküvői játék

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből