Nyomtatás

Íme, két varázslatos esküvői helyszín az idei évre!

1139

Hol szeretnétek kimondani a boldogító igent: egy romantikus réten vagy egy hajón, háttérben a Budai Vár panorámájával? Bemutatunk két fantasztikus lehetőséget, hogy nektek már csak dönteni kelljen közöttük.

Ki ne álmodna olyan esküvőről, ahol a víz fölött kelhet egybe, és amit egy hajón adott elegáns parti követ? A Spoon the boat az az exkluzív helyszín, ahol ehhez minden adott: egy dunai hajó egyedi varázsa, prémium alapanyagokból készült vacsora, profi személyzet és persze lélegzetelállító kilátás a Lánchídra és a Budai Várra. A színvonalat fémjelzi, hogy az itt házasodók közel fele külföldiek közül kerül ki. 

Ez mégsem jelenti, hogy itt egybekelni a leggazdagabbak kiváltsága, hiszen többféle csomagajánlat közül is választhatunk, amiből mindenki megtalálja a pénztárcájára szabottat. A csomagok a helyszínt és a cateringet tartalmazzák, az tehát már nem külön tétel, hogy a hajó fedélzetén, a város látképe előtt kerüljön sor a ceremóniára. A Spoon ezen felül minden szolgáltatásra tud partnert ajánlani, a DJ-től a videósig. A kiemelkedő gasztronómiai igényességgel összeállított, tonhal carpacciótól a pisztáciás rétesig terjedő menüsorról pedig csak választani lesz nehéz.

A házasodók nagy kedvence a Lounge terem, ahol a beépített LED tévék váltják ki a projektort és a vásznat, valamint a Télikert, egy minden oldalról ablakokkal körbevett, fényben úszó üvegterem. Ezek mellett azonban a Café teremre is gyakran esik a választás, amit zongorajáték és arany pompa, valamint a Budavári palota panorámája jellemez. Van olyan helyiség, amihez privát terasz tartozik, míg máshol állítani lehet a világítás színvilágát a dekorációhoz idomulva.  

 

Mi a helyzet, ha inkább a természetbe vágytok, és szeretnétek egy hamisítatlan vidékies lagzi keretében kimondani a boldogító igent? A Csillagkert Budapestnek hála ehhez nem kell messzire utaznotok a fővárostól. A Pajta kápolna lehetőséget ad rá, hogy a zöld lombok közt, kék ég alatt eskessenek össze titeket, ahol a nyári mező illata, vagy – ha még ebben az évszakban keltek egybe – az érintetlen, hóborította táj teszi teljessé a romantikát.

A teljes cikk: Íme, két varázslatos esküvői helyszín az idei évre!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből