Nyomtatás

Így vásárolj menyasszonyi cipőt: a legfontosabb szempontok választás előtt

1524

A boldogító igen kimondása nem kis felhajtással jár. A menyasszony egy egész napon át sürög-forog, sokat táncol, így fontos, hogy a ruha mellett a cipője is kényelmes legyen. Ha szorít, vagy leesik az ara lábáról, nem fogja magát jól érezni benne. Ez pedig igencsak megnehezítheti a csodálatosnak ígérkező eseményt. Mielőtt beszabadulsz a cipőboltba, nem árt néhány gyakorlatias, praktikus tanács. 

Menő stílusok

Ahhoz, hogy az esküvő napja minden szempontból örömtelien alakuljon, nem mindegy, hogy milyen topánka mellett döntesz. A kényelem mellett a legfontosabb, hogy passzoljon a menyasszony stílusához, a választott ruhához. Így az öltözéket mindenképpen vidd magaddal cipőt próbálni. Vagány ruhához bátran válassz extrém cipőt. Visszafogottabb menyasszonynak a konzervatívabb topánka lehet a nyerő, míg csipkés ruhához csipkés cipő illik. A rövidebb ruhákhoz jól állnak az alacsonyabb talpú lábbelik. Ha tengerparti esküvőt tervezel, a szandál vagy egy csinos fehér papucs is jó döntés lehet. 

Sarok, magasság, szín
Nem hagyhatod figyelmen kívül a leendő férj ruháját, sőt a magasságát sem. Ha a választottad viszonylag alacsony, csak 1, maximum 4 centiméteres sarkú topánkát vásárolj. A menyasszonyok körében a legnagyobb kedvenc a 6 centiméteres sarok, ez még rendkívül kényelmes viselet, és szép tartást ad. Ennél magasabb sarkú cipőt csak akkor válassz, ha hétköznapokon is gyakran hordasz hasonlót. Hódítanak a kővel kirakott, a fehér, az ekrü vagy a nude topánkák. Ha nem az első esküvődre vásárolsz cipőt, a ciklámen nagy kedvenc, de a piros, a bordó és az ezüst ruhák, valamint a hozzájuk illő cipők is népszerűek. Tematikus esküvőn nem meglepő, ha az ara bakancsban vagy akár gumicsizmában jelenik meg az oltár előtt. 


Táskák és más kiegészítők
Esküvői cipő választásakor ne csak a márkanevet nézd, nagyon fontos az anyag is. A valódi bőrbenés a selyemben nem fogsz csalódni.A cipő stílusához nézz táskát, és a harisnyakötőről se feledkezz meg. Utóbbi kihagyhatatlan a legtöbb ara ruhatárából.
Arra is ügyelj, hogy olyan cipőt vásárolj az esküvőre, amit később ünnepi alkalmakkor is tudsz majd hordani. Továbbá a nagy nap előtt otthon tedd próbára, sétálgass benne hosszabb-rövidebb ideig. Így biztosan nem töri fel a lábad, és legalább a cipő miatt nem kell izgulnod sem az IGEN kimondásakor, sem a lakodalomban.

Forrás: eskuvotippek.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből