Nyomtatás

Lounge sarok az esküvődre? Miért ne?!

723

Legyen akár elegáns vagy éppen bohó, rusztikus stílusú az esküvőtök – a lounge sarok a legbensőségesebb beszélgetések helyszíne lesz.

Az esküvő már rég nem sorolható az olyan ünnepségek műfaja közé, amelyek a szigorú formalitásokhoz, kötött kivitelezéshez és kőbe vésett elvárásokhoz kapcsolódnak. Helyette sokkal inkább dominál az, hogy a barátaitokkal és családdal együtt felszabadultan, elvárásokat mellőzve ünnepeljetek, miközben a legapróbb momentumokban is a ti személyiségetek köszön vissza. Ha pedig a hétköznapokban sem vagytok túl formakövetőek, a kreativitásotoknak igazi kánaán egy esküvő, és annak valamennyi dekorációja, eleme, megvalósítása.

Minden kötelező esemény persze nem írható felül, de még a rendet követő (meg)szokásokba is lehet újdonságot csempészni. Az ültetés például jellemzően viszonylag megszabott elvet követ, ahol minden legalább annyi táblával és olyan pontosan van megjelölve, mint egy lehajtó az autópályán. Előnye ennek, hogy koordináltan ültethető-mozgatható a násznép, hátránya viszont, hogy sem a kör-, sem a táblaasztal nem kimondottan alkalmas arra, hogy olyan beszélgetéseket folytassatok, mint amit máskor két koktél fölött a barátaitok társaságában. Nem is halljátok igazán a másikat, nem is kifejezetten kényelmes, és gyakorta az ültetési rend sem olyan emberekkel hoz össze, akinek a társaságát keresnéd.

Hogy egy kényelemes, esztétikus és üde színfolttal változtass ezen, helyezz el egy-egy lounge sarkot akár kültérben, akár beltérben, megadva a lehetőségét annak, hogy a vendégeid beszélgethessenek szűkebb körben, félrehúzódhassanak a nagy zajból, vagy egész egyszerűen a hosszú tánc után leülhessenek néhány percnyi sziesztára.

Mindegy, hogy az esküvőd az évszázad legelegánsabb eseménye, vagy egy erdei miliőben tartott néhány fős családi banzáj, a pihenős-beszélgetős sarkokat ezer és egymillió módon tudod majd a stílusotokhoz igazítani – mi pedig az alábbiakban adunk is hozzá néhány inspirációt nektek. Egy a fontos: legyen kényelmes, készíts ki legalább egy kis lerakóasztalt a poharaknak, és ha még fokoznátok is a praktikumát, helyezzétek el ide a vendégkönyvet, és használjátok ezt az enteriőr fotósaroknak is.

A teljes cikk: Lounge sarok az esküvődre? Miért ne?!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből