Nyomtatás

Akkor most tényleg muszáj elhalasztani a tavaszi esküvőket? Utánajártunk, hogy érintik a párokat a korlátozások!

1187

Akkor most tényleg muszáj elhalasztani a tavaszi esküvőket? Utánajártunk, hogy érintik a párokat a korlátozások! Ahogy azt ti is tudjátok, a kormány március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki, és ezzel összefüggésben életbe lépett egy sor korlátozó rendelkezés. Sajnos ezek közé tartozik a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények átmeneti betiltása is. Az Esküvőtippek.hu csapatával utánajártunk, hogy érinti mindez a házasulandókat, és összegyűjtöttük, milyen plusz feladatokat róhat rájuk a korlátozás. Összefoglaló következik!

1.    Mennyi az annyi?  

Kezdjük a jó hírrel: az alacsonyabb létszámú esküvők megtartásának továbbra sincs előírás szerinti akadálya! Szomorú tény viszont, hogy nem csak a 100, hanem a hozzávetőleg 70 főnél nagyobb létszámmal tervezett esküvőket is kénytelenek lesztek elnapolni, hiszen a 100 főbe a személyzet is beletartozik! A rendelkezés az ennél kisebb létszámú rendezvényeket nem érinti, így akik most azonnal szeretnének egybekelni, azok kevesebb fővel még mindig a legtöbb helyszínen megtehetik. Érdemes azonban a választott helyszínnel egyeztetni, mert az egyéni intézkedések és korlátozások településenként eltérhetőek lehetnek.  

2.    Külföldi rokonokat, barátokat is várunk, velük mi lesz? 

Cikkünk megírásakor, március 12-én négy országból való beutazást tiltott meg a magyar kormány a biztonságunk érdekében. Bárhonnan is érkezzenek szeretett vendégeitek, ebben az esetben javasolt, hogy egy későbbi időpontra tegyétek át a nagy napot! Ezzel szolgáljátok mind a Magyarországra érkezők, mind az idősebb rokonok érdekeit. A szülők, nagyszülők egészsége most mindennél előrébbvaló szempont! 

3.    Nem akarjuk lemondani. Lesz aki vállalja, hogy szolgáltat ebben az időszakban?  

Az oldalunkon jelen lévő szolgáltatók a kérdésünkre elmondták, hogy amennyiben a lagzit megtartanátok, számolhattok vele, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetnek majd a fertőtlenítésre.  

Ide értendő, hogy a helyszíneink wellness részlegein is nagyobb mennyiségű klórt alkalmaznak a mostani időszakban. Elmondásuk alapján az operatív törzs ezen felül egy 9 nyelven íródott listával készül, amelyet minden hotelbe érkező vendégnek odaadnak. Arra készít fel őket, mit tehetnek, ha magukon is észlelik a vírus tüneteit. 

A teljes cikk: Akkor most tényleg muszáj elhalasztani a tavaszi esküvőket? Utánajártunk, hogy érintik a párokat a korlátozások!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből