Nyomtatás

Top 10 nászajándék, amit akár online is megrendelhetsz

926

A nászajándék az esküvők keresztrejtvénye, barkóbája, találós kérdése. Ajándékozni és vállveregető tekinteteket begyűjteni mindenki szeret, az idáig tartó folyamatot azonban már kevésbé övezik szirupos percek. Csússzon a boríték, mennyi az annyi, és annak vajon elég-e a fele. Kell-e még pohárkészlet, gravírozzunk-e gyorsan valamit, Zsolnay vajon van-e már otthon?! Kérdések, amelyeken minden vendég úgy megy végig, mint az érettségi tételsoron.

Az ajándékozásnak persze már megvan a jól kialakult forgatókönyve, amelyre nostradamusi előképzettség nélkül is könnyű kottát írni. Kígyózik a sor, a pezsgős poharak koccannak a gratulációknál. A nagyik teljes harckészültségben tartják kezükben a ’75 óta őrzött étkészletet, a család kávéfőzővel sorban állva igyekszik kerülni a szemkontaktust valamennyi olyan rokonnal, akikkel okkal nem beszélnek két éve, a barátok pedig kezükben borítékkal, lábukban David Guettával várják, hogy kezdetét vegye a vacsora és megnyíljon bárpult. 

Tény, hogy nem válhat mindenkiből az ajándékozók Tarantinója, de egy kis plusz utánajárással és gondossággal könnyen tehetsz annak érdekében, hogy a nászajándékod ne kacsintson vissza valamelyik online értékesítési felületen. A válogatást megkönnyítve máris összegyűjtöttünk tíz szuper ötletet, amellyel biztosan nem lőhetsz mellé; ráadásul akár már néhány kattintás után készhez is kaphatod őket.

A csillagot is lehozhatod az égről –  egy fotón

A The Night Sky oldalán kiválaszthatod azt a lokációt és időpontot, amely a pár számára fontos és emlékezetes, majd megkapod azt a képet, ahogyan aznap este a csillagok sorakoztak az égbolton. Szimbolikus és kedves ajándék romantikus típusoknak, akiknek mindig eszébe jutsz majd, ha a falon rápillantanak erre a fotóra.


Egyedi kerámiák és porcelánok

Ha szereted a konzervatívabb ajándékozási formákat, rajongsz mindenért ami kerámia vagy porcelán, és szerinted nincs esküvő étkészlet nélkül, akkor sem kell beállnod a kommersz sorba. Számos olyan tehetséges tervezővel találkozhatsz, akik minden további nélkül tesznek eleget a személyes megrendeléseknek is. Nézz körül az Apacuka ceramics, Ruzicska Tünde, vagy Hitka Viktória oldalán.

A teljes cikk: Top 10 nászajándék, amit akár online is megrendelhetsz

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből