Nyomtatás

5 dolog, amit véletlenül se csinálj menyasszonyként!

738

Tudjuk és értjük, hogy közeledik életed egyik legfontosabb pillanata. Ki ne szeretné, ha minden úgy történne az esküvőjén, akár a Disney-mesék végén? Nem csoda, ha a készülődés és az izgalom minden energiádat felemészti – de azért csak óvatosan! A hisztisebb pillanatokban könnyen belegázolhatsz a családod, barátaid vagy épp a vőlegényed lelkébe, és igazi vérszomjas bridezillává változhatsz. Hoztunk néhány elgondolkodtató kérdést, hogy ne legyen sírás a vége!

Biztos, hogy 10 millió alatt nem lehet megoldani a terembérletet?

Mindenki tudja, hogy aki esküvőt szervez, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia – ez olyan alapigazság, amit eszünkben sem lenne megkérdőjelezni. Az is érthető, ha a saját nagy napján minden pár maximalista. Mi mégis feltesszük a kérdést: muszáj épp azt a 18 emeletes tortát megrendelni? És tuti szükség van a kölcsönzős Lamborghinire a templomtól az étteremig vezető két kilométeres szakaszon? Ezt a pénzt akár az új életetek beindítására is lehetne költeni. 

Tényleg a családod kötelessége kiszolgálni? 

Remélhetőleg akkor toporzékoltál és parancsolgattál utoljára a szeretteidnek, amikor még Barbival és Kennel játszottál esküvőset. Nem árt, ha a valódi esküvődön sem erőltetsz rájuk számukra kényelmetlen feladatokat. Tény, hogy a három unokanővérednek összesen hat tüneményes gyereke van – de biztos, hogy egy szirmot szóró oviscsoport nélkül nem gurul el a rendezvény? Anyukádnak kiváló az ízlése a ruhák terén, de csoda, ha a huszonhatodik fátyolvariációt látva már kissé csüggedt? Ne felejtsd el tiszteletben tartani mások határait!

Kit érdekel, ha nem gyémánt a gyűrű és nem Bora Borán lesz a nászút?

Lásd a fenti pontot. A probléma itt még csak nem is a költekezés mértéke -  inkább azt a kérdést tedd fel magatoknak, hogy kinek szól(na) ez a kirakatparádé? Bárki szívesen lenne Kanye West és Kim Kardashian, aki annyi lájkot kap egy házasságkötős Insta-fotóra, mint Zimbabwe komplett lakossága, de lássuk be: ti nem ők vagytok, és ennek sok szempontból még örülhettek is. A luxusnak és a pénzszórásnak csakis akkor van értelme, ha kettőtök örömére történik, és nem üres pózolás a célja.

A teljes cikk: 5 dolog, amit véletlenül se csinálj menyasszonyként!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből