Nyomtatás

Három érv a pénteki esküvő mellett

942

Te is azok közé tartozol, akik úgy gondolják, egy pénteki esküvő sokkal problémásabb és kevésbé szokványos, mint a jól bevált szombati házasságkötés? Hogy megpróbáljuk eloszlatni a félelmeidet, Vágvölgyi Andrea esküvőszervezőt hívtuk segítségül, aki 3 nyomós érvet hoz arra, hogy miért a péntek az új szombat az esküvők világában.

1. Nagyobb eséllyel lesz szabad az álomhelyszín és a többi esküvői szolgáltató

„Én nagyon szeretem a pénteki esküvőket. Külföldön egyébként teljesen bevett dolog a pénteki esküvő, ott valamiért kevésbé ragaszkodnak a szombati hagyományhoz. Az esküvőszervezők egyik fő tanácsa a menyasszonyoknak általában az, hogy minél korábban kezdjék el a szervezést, mert annál nagyobb a választási lehetőség. Persze vannak esetek (pl. egy karácsonyi lánykérést követően), amikor ez nem tud teljes mértékben megvalósulni.

Amikor felkérnek a párok arra, hogy szervezzem meg a nagy napjukat, az első nehézség emiatt sok esetben abból adódik, hogy a kinézett álomhelyszín már foglalt az év szinte összes szombatján.

Esetleg az is előfordulhat, hogy a fotósnak, akihez ragaszkodnak, tele van a naptára. Ilyenkor szoktam azt javasolni a pároknak, hogy próbáljanak megbarátkozni a pénteki esküvő gondolatával, ami csak elsőre tűnik félelmetesnek. A legnépszerűbb helyeken és a legjobb szolgáltatóknál még ilyenkor is előfordulhat ütközés, de korántsem olyan nagy százalékban, mint a szombati esküvőknél. Egy keddi vagy szerdai esküvőnél pedig szinte garantált, hogy a legtöbb időpontban szabadok lesznek a kinézett álomszolgáltatók. Főleg, ha többekhez is ragaszkodnak egyszerre.”

2. Akár olcsóbb is lehet egy pénteki esküvő

„Korábban szinte mindenhol létezett pénteki kedvezmény. Bár a népszerű szolgáltatóknál ez mára megszűnőben van, azért nagyon sok helyszín ad kedvezményes árat egy pénteki esküvő esetén. Egy nem pénteki és nem szombati, hanem a hét másik napján tartott esküvő viszont szinte biztos, hogy olcsóbban megvalósítható. Főleg, ha a szigorúan vett májustól október közepéig tartó esküvőszezonon kívül gondolkodunk.”

A teljes cikk: Három érv a pénteki esküvő mellett

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből