Nyomtatás

A makulátlan esküvői manikűr titka

652

A kifogástalan esküvői manikűr titka a részletekben rejlik, amelyekről sokan megfeledkeznek.

Habár a francia manikűr örök klasszikus, ami minden alkalomhoz és stílushoz hibátlanul passzol, legyen szó egy elegáns koktélpartiról, egy laza és közvetlen kerti partiról, egy romantikus lánykérésről vagy házassági évfordulóról, lássuk be, hogy már egy kicsit unalmas. Nem azt javasoljuk, hogy éppen a nagy napon rúgd fel a szabályokat, és szállj szembe a konvenciókkal és megszokásokkal. Azonban, mikor, ha nem az esküvődön engedhetnél meg magadnak egy kicsit többet, hiszen tudod, minden apró részlet számít: a tökéletes menyasszonyi ruha, fátyol, frizura, smink mellett idetartozik a kifogástalan esküvői manikűr is, amelyről sokan megfeledkeznek, vagy éppen túlzásokba esnek.

Kézápolás

A helyzetet tovább ronthatja a nem alaposan hidratált, száraz kéz látványa, ezért mindenekelőtt felejtsd el a drogériákban kapható a csomagolásdesignra többet adó kézkrémeket, amelyek allergén illatanyagai, valamint a bársonyos tapintást biztosító szilikon-származékai nem barátai a bőrnek. Egy egyszerű teszt pontosan megmutatja, mennyire előrehaladott a bőröd állapota: csípj bele a kézfejed bőrébe, majd engedd el! Az üde, kollagénben gazdag bőr azonnal kisimul, azonban ötven év felett, vagy ha nagyon száraz állapotban van, akár több másodpercbe is beletelik, míg kisimul.

Esküvői manikűr

Szóval, ha valamikor, akkor az esküvő előtt kényeztesd magad még inkább, és ne szerénykedj! Viselj a hétköznapinál részletgazdagabb, növényi ornamentikával, aprócska gyöngyökkel és kristályokkal díszített manikűrt, amelybe akár titokzatos, az első találkozásotok történetéből merített szimbólumokat is elrejthetsz, amit csak ti ketten, a vőlegényeddel értetek.

Jöjjenek az Instagram sztármanikűröseinek legfrissebb munkái, amelyek között az újragondolt francia manikűrtől az extravagánsabb színes körmökön át az egyszerre kifinomult és rafinált esküvői manikűrig izgalmas inspirációkat találsz.

(Forrás: secretstories.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből