Nyomtatás

Köszönőajándék helyett: Üdvözlőcsomag ötletek

651

Szívesen köszöntenéd egy kedves meglepetéssel, figyelmességgel a vendégeidet, de a klasszikus köszönőajándékokkal nem ápolsz baráti viszonyt? Mutatunk néhány üdvözlőcsomag ötletet, hogy hogyan adj egy új löketet ennek a műfajnak!

Mikor a szolgáltatókat kiválasztottad, a menüt megrendelted, a dekorációt megálmodtad, a ruhád már közel kész állapotban van, és nyugtáznád magadban, hogy minden részlet szinte tökéletesen készen áll, akkor még mindig ott szokott tolongani a teendők listáján a köszönőajándék kérdése és megvalósítása. Eleve örök vitatémát ad, hogy szükség van-e rá vagy sem, hogyan legyen egyedi, praktikus, beszédes, ötletes, hasznosítható, és miképpen nem lesz egy sokadik olyan ajándéktárgy, aminek a sorsa az átvételt követő harmadik percben megpecsételődik. Ha nem jutsz egyértelmű válaszokhoz, de szívesen kedveskednél a vendégeknek néhány aprósággal, akkor várd őket egy üdvözlő csomaggal! A leghatásosabb, ha érkezéskor már elkészíted őket a szállodai szobájukban, mindenkinek jót fog tenni egy kis plusz gondoskodás.

Lokális ínyencségek

Válogass össze néhány finomságot a helyi kulináris ételekből, alapanyagokból és italokból, és add át a vendégeknek akár egy piknik kosárban, vagy más újrahasznosítható dobozban vagy táskában, ami után a későbbiekben is szívesen nyúlnak.

A teljes cikk: Köszönőajándék helyett: Üdvözlőcsomag ötletek

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből