Nyomtatás

Kezdd a csúcson

784

Bár a népi bölcsesség úgy tartja, hogy a csúcson kell abbahagyni, szerencsére sokan máshogy gondolják és egyenesen a csúcson kezdik el, legalábbis, ami a házasságot illeti. Van, aki a múltba utazik vissza egy vonattal és olyan is, aki a víz alatt bugyborékolja ki a boldogító igent. Ezúttal három elérhető extrém esküvői helyszínt mutatunk be. 

Felhők felett

Ha szeretsz hegyet mászni, akkor könnyen lehet, hogy hallottál már a Margarita menedékházról, arról nevezetes, hogy ez Európa legmagasabban fekvő épülete. A svájci-olasz határ mellett található, a Signalkuppe nevű hegyen, röpke 4554 méteres magasságban. Aggodalomra semmi ok, mert 3275 méterig felvonóval lehet menni, csak a maradék utat kell gyalogszerrel megtenni, na jó, az sem kevés, így ha nem vagy gyakorlott hegymászó, akkor ne az esküvőd napján tedd próbára magad. Még 1889-ben épült – érthetetlen hogyan – és menedékház volta mellett számos funkciót ellátott el az eltelt időben, 2017-től pedig hivatalos házasságkötő hely is. Ha itt szeretnéd kimondani a boldogító igent, akkor a zord időjárás miatt, csak június és szeptember között teheted meg.

A vonat nem vár…

A vasútról a legtöbben azt gondoljuk, hogy eljuttat A pontból B-be és ezzel teljesítette küldetését, holott nem egészen így van. Mindenféle rendezvényre, köztük esküvőre is bérelhettek például retro vasúti kocsit, ami ugyan nem fogja keresztülszelni az országot – bár valószínűleg ez is megoldható –, de kisebb lakodalmat lehet tartani a hangulatos XIX. századi kupékban. Ha a vőlegényed imádja a vonatokat, akkor biztosan odáig lesz az ötlettől. 

Elmerülni a boldogságban

Talán a legextrémebb esküvői helyszín az, ami víz alatt van. Meg fogtok lepődni, egyre népszerűbb az ilyen jellegű szolgáltatás. Az egyiptomi Hurghadában vagy Dahabban pedig kifejezetten erre szakosodtak, ahogy magyar turisztikai cégek arra, hogy a helyszínre juttassák a szerelmeseket. A helyi anyakönyvvezető pedig alig várja, hogy összeadhasson benneteket egy-két polip és csikóhal társaságában. De nem is kell a Vörös-tengerhez utaznotok, ha víz alatti esküvőt szeretnétek, erre már Magyarországon is van lehetőség, csak itthon egyelőre kicsit macerás a dolog, így érdemes egy esküvőszervezőt megbízni vele, had főjön az ő feje a részletek miatt. 

(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből