Nyomtatás

Ha el kell halasztani az esküvőt – Kérdések és válaszok

628

Egy esküvőt a legtöbb esetben már 1,5-2 évvel a kitűzött dátum előtt elkezdünk szervezni, pedig sokszor még a jövő hetünk sem mindig mutat konkrétumokat. Ilyen intervallumok pedig bőven adhatnak teret és időt olyan események bekövetkezésére, amelyre nem vagyunk hatással; legyen szó vis maiorról, hétköznapi problémákról, munkahelyi döntésekről, anyagi vonzatú kérdésekről, vagy akár a napjainkban zajló eseményekről, amelyekre nem készülhetett előre senki. Ezért most összeállítottunk nektek egy kisokost a leggyakrabban felmerülő kérdésekkel és válaszokkal, azzal kapcsolatban, hogy mit tegyetek, ha el kell halasztani az esküvőt. Újratervezés indul, csak pozitívan!

Mi az első lépés, ha el kell halasztani az esküvőt?

Mínusz első lépés: nem kell kétségbe esned, nem az esküvőtök időpontja határozza meg azt, hogy egy kötelék erősebb lesz-e köztetek, vagy sem. A legfontosabb momentum, hogy meghoztátok azt a döntést, hogy egymással szeretnétek leélni az életeteket, ezt pedig nem befolyásolja az, hogy most, vagy pedig néhány hónap múlva erősítitek ezt meg hivatalos keretek között.

Az első lépés az esküvőtök elhalasztása során az, hogy ellenőrzitek a szolgáltatókkal kötött szerződéseteket, mielőtt felvennétek velük a kapcsolatot. Ha esküvőszervezőt bíztatok meg a szervezési feladatok lebonyolítására, mindenképp vonjátok be őt is ennek a procedúrának az elintézésébe, hiszen számos adminisztratív teendővel jár majd a következő időszak, továbbá ne feledkezzetek meg a szükséges szerződésmódosításokról sem.

Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy azokkal a szolgáltatókkal, hivatali személyekkel is időben kell számolnotok, akik kötöttebb kritériumok vagy napirendek között dolgoznak. Az anyakönyvvezetőnél például leghamarabb 30 napos határidővel kell kalkulálnotok, ha előrébb szeretnétek hozni az esküvő időpontját.

A teljes cikk: Ha el kell halasztani az esküvőt – Kérdések és válaszok

 

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből