Nyomtatás

Egy kis nosztalgia: A 2019-es esküvőszezon kedvenc Egy csipet tortái

771

Horváth Alexandra, az Egy csipet torta tulajdonosa és kreatív lelke most megosztja veletek a 2019-es szezon kedvenc Egy csipet tortáit.

 Ezeket a tortákat két nagyon kedves barátom esküvőjére készítettem, amelyen vendégként én is részt vettem, ami miatt különleges izgalom töltött el.

A szívem csücske a csapat, akikkel együtt dolgozhattam ezen a napon: a Babérliget Kúria volt a helyszín, Emese – Natural Wedding Decor – felelt a dekorációért, valamint Petra és Balázs, azaz a Just Stay Natural fotózott. A barátaim teljesen rám bízták a torták elosztását és a külső dizájnt, én pedig valami nagyon légies, letisztult, ám időtálló kollekciót álmodtam meg nekik. A vacsora elejéről leléptünk, hogy Petráékkal alaposan lefotózhassuk a tortákat, ezért erről az alkotásról igen részletgazdag dokumentációt tudok bemutatni.

Az őszi esküvők, nem titok, hogy a kedvenceim, mert bátrabban játszhatok a színekkel, és ezt a párok is támogatják általában.

Ennél a kollekciónál imádtam, hogy három különböző méretű egyszintes torta volt. Egy kicsit visszavettem a perfekcionizmusomból, mert a koncepció és a menyasszony egy kicsit kuszább, hektikusabb díszítést kívánt. Az összkép egyértelműen zseniális lett, minden menyasszonynak javaslom ezúton is, hogy csak bátran!

Imádok pici, intim esküvőkre tortát készíteni, és esküszöm, majdnem ugyanannyi ideig tudok díszíteni egy kis tortát, mint egy több emeleteset.

Ez a torta Török-Bognár Reni testvérének az esküvőjére készült, és mivel jól ismerem az ízlésüket, valamint Reni intézte az esküvő visszafogott dekorációját is, az ő stílusához igazítottam a tortát.

A teljes cikk: Egy kis nosztalgia: A 2019-es esküvőszezon kedvenc Egy csipet tortái

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből