Nyomtatás

Esküvő a háztetőn - a rooftop lagzi előnyei

784

Az extravagáns párok a „rooftop” esküvőt választják. Ez annyit takar, hogy egy épület tetőteraszán kelnek egybe, melynek dekorációja lehet modern, vagy vintage, csak azon múlik, melyik stílus áll hozzánk közel.

Ha választásunk a modern stílusra esett, mindenképpen egy hatalmas belvárosi épületet kell keresnünk, ahol minden vendég elfér. Budapesten például rengeteg olyan bár és étterem van, amik alkalmasak lehetnek erre. 

Érdemes a modern városi környezethez illő dekorációt választanunk. A fehér a letisztultság színe, ezért leginkább ilyen dekorelemekben gondolkodjunk. Az asztalok és a székek legyenek szögletesek, jelenjen meg nagyon sok geometriai dísz fémből formálva, melyben egy-két virág is fellelhető. Akár kialakíthatunk egy pihenő részt is, ahol kanapék és dohányzóasztalok vannak, ez is a modern stílus jellemzője. Örökzöld díszfákkal kerítsük körbe az egész teraszt, közöttük pedig üveglámpások, fényfüzérek is helyet kaphatnak. A zenét mindenképp DJ szolgáltassa, ehhez a stílushoz ez passzol a legjobban.

A másik megoldás a bohókásabb dekor. Ha a vintage stílus szerelmesei vagyunk, mindenképpen egy olyan tetőt válasszunk helyszínnek, amit a természet körbeölel, fákat és dombokat lássunk, valamint kisebb vidéki házakat, templomokat. Csodás látkép fog tárulni a vendégek elé. A régies fából készült székek, asztalok, padok jól harmonizálnak ezzel a stílussal. Díszítsük a helyszínt élővirágokkal, lámpásokkal. A vezérszín mindenképpen valamilyen pasztell árnyalat legyen, ez passzol a legjobban a régies stílushoz. A táncparkettet kialakíthatjuk régi deszkákból, rengeteg világítófüzérrel dekorálhatjuk. Minden asztalra tegyünk sok gyertyát, és természetesen friss virágot. Az álló fáklya is kiváló választás lehet dekoráció szempontjából, ez esti mulatságon biztos, hogy hangulatosan fog mutatni. A hajnalig tartó bulira élőzenét szervezzünk.


(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből