Nyomtatás

Ékszerválasztási kisokos - így kombináld a kiegészítőket a ruháddal!

672

Nem tudod, milyen ékszereket viselj az esküvődön? Itt egy kis segítség! Kezdjük az elején: a legfontosabb tényező az ékszer kiválasztásakor a menyasszonyi ruha, mivel fontos, hogy a nyakvonalához passzoljon a választott nyaklánc és fülbevaló. Ezért érdemes a ruhaválasztás után keresgélned az ékszerek között. 2018-ban egyébként a kővel, gyönggyel kirakottak és a horgolt csipkéből készült kiegészítők a legdivatosabbak.

Ha a ruhád dekoltázsa zárt és a nyaka teljesen díszített, válassz kihívóbb fülbevalót, nyakláncot pedig ne viselj, az már túl sok. Ha mégis szeretnél nyakláncot felvenni,válassz nagyon egyszerűt, vékonyat,ami szinte csak felcsillan a ruhán. 

A ruhád dekoltázsa zártabb, viszont a nyaka szabad, válassz kisebb köves vagy gyöngyös fülbevalót és egy ehhez passzoló,  finoman fénylő nyakláncot, mely lehet strasszos vagy egy egyszerű lánc. A medálon legyen a hangsúly. 

Elölről gyönyörűen dekoltált ruha esetén válassz nagyon díszes, vastagabb nyakláncot (mely lehet bármilyen feltűnő dologgal díszítve), hogy felhívja a szép vonalakra a figyelmet. A fülbevaló viszont ennek az ellentéte legyen, hogy még véletlenül se ess bele a „karácsonyfa szindrómába”. A chokerek is jól fognak állni, ha be mered vállalni őket. 

Manapság nagy divat, ha a hátadat villantod meg az esküvői ruhában. Ha te is ilyen ruhát választottál, a legtökéletesebb választás az a nyaklánc, ami a hátadon fut végig, így mindenki ámulni fog az összhatástól. A fülbevaló ehhez passzolva legyen egy picit hosszabb, díszítettebb, mivel ezek a nyakláncok elölről egyszerűbbek. 

Letolt vállú ruha mellé kifejezetten hangsúlyos, kővel-gyönggyel díszített, nagyobb méretű fülbevalót válassz, nyakláncra pedig nincs is szükség. 

(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből