Nyomtatás

3 gyertyás dísz esküvőre: könnyen megvalósítható, romantikus ötlet

1306

Dobd fel az esküvői dekorációt mécsesekkel, gyertyákkal! Melegséget árasztanak, hangulatosabbá teszik a helyszínt. Jól mutatnak a vacsoraasztalon, kerti partin a fákon, a korláton és a teraszon. Nem is gondolnád, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból milyen bájos dekorációkat barkácsolhatsz.  

Felakasztható üvegdíszek
A függő dekoráció egyszerűen mesés, rusztikus esküvőkre szinte kötelező. Akkor is feltétlenül vesd be, ha a szertartásnak vagy az azt követő fogadásnak, kert a helyszíne. Üveggömbből a legegyszerűbb készíteni, de befőttesüvegek is szolgálhatnak alapként. Díszítsd az esküvő színvilágához illő textillel, raffiával, esetleg bájos masnival. Rakhatsz bele a gyertyán kívül virágot, szórhatsz bele kavicsot, homokot. Rögzítheted madzagra, drótra, és felakaszthatod a fára, a korlátokra, amiket apró égősorral még dekoratívabbá varázsolhatsz. 

                        

Romantikus úszógyertyák
A tűz és a víz együtt mindig különleges látványt nyújt, az úszómécsesek is megkapóak. A nagy napon is megjelenhetnek, jól mutatnak az asztalokon. Pofonegyszerűen elkészítheted, dekoratív üveg- vagy porcelántálakat, kelyheket töltsél meg vízzel. Rakj mindegyikbe az ünnep stílusához, hangulatához illő mécsest, gyertyát. Ennek színe bármilyen lehet: rózsaszín, lila, sárga, fehér, kék, a formája pedig a legtöbbször valamilyen virág vagy szív. Csoportosan a gyertyák még jobban mutatnak. Szórhatsz a tálba virág- vagy selyemszirmokat is. Fontos, hogy amit a vízbe raksz, könnyű legyen, és ne ázzon szét. Tengerész stílusú esküvőkre kő és kagyló is kerülhet a gyertya mellé.

                

Gyertyatartó lámpás
Vintage stílusú esküvők nagy kedvence. Az impozáns lámpás a főasztal csodás eleme lehet, de kültéren és az ajtóknál is jól mutat. Könnyen beszerezheted lakásfelszerelési boltokban. Ha nem akarsz sok lámpást vásárolni, akár bérelhetsz is. A fehér mellett választhatsz színeset, így kéket, rózsaszínt vagy akár lilát is. A bele kerülő tömbgyertya hosszú ideig világít. Szórhatsz a lámpás köré virágszirmokat, tehetsz a tetejére virágot. Egyre elterjedtebb, hogy a gyertyák helyett növények kerülnek a lámpás belsejébe. 

          

 (Forrás: www.eskuvoitippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből