Nyomtatás

​A 7 legnépszerűbb esküvői virág: meseszép csokrok készülnek belőlük

1586

Fontos, hogy a menyasszonyok igazi királynőnek érezzék magukat életük legszebb napján. Ehhez pedig hozzájárulhat a jól megválasztott csokor. Ha neked is fejtörést okoz, hogy milyen virágok mellett dönts, íme, egy kis segítség. Összegyűjtöttük az elmúlt évek nagy kedvenceit.   

Rózsa
A költők is a szépség és az igaz szerelem metaforájaként használják hosszú évszázadok óta. Bár az esküvőkön a legnépszerűbb, cseppet sem unalmas. Rengeteg színben, méretben kapható, most különösen az újfajta változatok hódítanak. Bármilyen stílusú esküvőre találsz megfelelőt, és díszíteni is sokféleképpen lehet. 

Tulipán
A szeretet és a közös boldog élet jelképe. Az év nagy részében rendelkezésre áll. Szinte bármilyen színű lehet, a fehértől a pasztell árnyalatokon át a vibráló bíborvörösig. Az esküvő helyszínét is elegánssá varázsolhatod vele. Tökéletes továbbá a csokorba és az asztaldíszekhez is. 

Kála
Ez a virág rendkívül elegáns, a menyasszonyok exkluzív esküvőkre is szívesen választják. A szépséget jelképező kála sosem megy ki a divatból. Biztos, hogy az ara sugárzóbbá válik tőle. A menyasszonyok legtöbbször fehéret vagy krémszínűt rendelnek, de a sárga, a narancssárga, a mályva és sötétlila is illik esküvőkre. 

Gyöngyvirág
Az apró virágú növény illata összetéveszthetetlen. Katalin hercegnő esküvői csokrát is gyöngyvirág díszítette. Tavaszi esküvők nagy kedvence, az év többi részében elég drága. Megfizethető alternatíva lehet, hogy csak néhány szálat köttetsz a csokorba. 

Orchidea
A szépség és a kifinomultság szimbóluma. Trópusi, tengerparti témájú menyegzőkön dekorációként is szolgálhat, de az arák legtöbbször a csokorba választják. Remekül párosítható a mini rózsákkal. Előnye még, hogy egész évben elérhető.  

Szegfű
Tökéletes, ha pénztárcabarát megoldást keresel. Könnyen hozzájuthatsz, bármilyen színben rendelkezésre áll. A virágkötők is kedvelik, hisz könnyű vele dolgozni. A szegfű különböző méretekben is elérhető. Különösen jól mutat gömbcsokorban, továbbá asztaldíszekhez és a terem dekorálására is remek választás.

Hortenzia
Romantikus esküvőkre szebbet nem is kívánhatnál. A kellemes illatú hortenzia kora tavasztól őszig virágzik. Nagy fejével és élénk - rózsaszín, kék, bordó, lila - színével igazán mutatós, nem mindennapi. Az ára megfizethető, jól kombinálható rózsával és liliommal is.

(Forrás: www.eskuvoitippek.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből