Nyomtatás

Ez tényleg megkönnyíti a szervezést: készítsetek esküvői weboldalt

1141

Manapság mindent online intézünk: weben rendelünk ruhát, ételt, így fizetjük a számlákat és adjuk be az adóbevallást. Ha tőletek sem áll távol a virtuális világ, készítsetek ti is saját esküvői weblapot. Ezzel jelentősen megkönnyítitek saját magatok és a meghívottak dolgát. Ráadásul egyáltalán nem bonyolult összehozni.  

Ebben segíthet

Egy jól megszerkesztett esküvői weblap vagy blog igazi társ a szervezésben és a hírek áramlásában. Továbbá a legjobb mód arra, hogy a vendégek kommunikáljanak egymással és az ifjú párral. Hónapok alatt sok minden változik, ezekről az oldalon keresztül mindenki gyorsan és első kézből értesülhet. Több esküvői webszerkesztő is ingyenes és könnyen kezelhető. Csak fel kell vinnetek az összes fontos tudnivalót a nagy nappal kapcsolatban. Lehetőleg frissítsétek rendszeresen. Így a násznép is tudja, hogy álltok az előkészületekkel. A saját weboldalon megadhattok olyan infókat, amiket a meghívón nem tüntetnétek fel. Itt egyszerűen vezethetitek a nászajándéklistát is. 

Tegyétek személyessé

A weboldal készítésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy legyen könnyen megjegyezhető a név. Választhattok sablont, megadhatjátok a színeket, fotókat tölthettek fel, a fórumba pedig felvehetitek a barátokat, az ismerősöket és a rokonokat. Jelszóval biztonságossá tehetitek az oldalt, így csak azok juthatnak hozzá az információkhoz, akiknek megadjátok a hozzáférést. Küldjétek el a linket és a jelszót mihamarabb a vendégeknek. Bár nem mindenki körében lesz népszerű ez a fajta tájékoztatás, a legtöbben figyelemmel fogják kísérni a szervezést. Még személyesebb lehet az oldal, ha leírjátok a kapcsolatotok történetét. Kérhettek javaslatokat zenére, dekorációra. Tegyetek fel térképet, adjatok meg elérhetőségeket, telefonszámokat. Feltüntethetik itt a vendégek az ételallergiát, más speciális kéréseket. Sőt, a lagzi után még képeket is feltölthettek ide a menyegzőről, nem kell egyesével mindenkinek adathordozón odaadni. 

Legyen esküvői e-mail címetek

A weboldalhoz készíthettek külön e-mail címet. Így nem keveredik egyéb dolgaitokkal, nem kell hosszú ideig bogarászni a többi levél között, ha kerestek egy elérhetőséget vagy információt. Intézzetek innen mindent, az árajánlatkérést, a foglalásokat, a levelezést a különböző szolgáltatókkal. Így mindent egyben láthattok, mindketten hozzáférhettek, és nem kell a másik fiókjába lépnetek, illetve továbbítgatni a leveleket. Jól jön az esküvő után is, hisz így könnyen megköszönhetitek mindenkinek a részvételt.

(Forrás: www.eskuvoitipp.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből