Nyomtatás

A tavaszi esküvő előnyeiről

2343

Tavasz, nyár, ősz, tél. Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége, ami pedig az esküvőket illeti, mindegyik tud valamit, amit a többi nem. Tavasz közeledvén, most olyan előnyöket gyűjtöttünk össze, amit csak ez a csodálatos évszak tud. 

1. Az időjárás

Persze ízlések és pofonok, hogy ki milyen időben érzi jól magát, de a tavaszi esküvőnek kétség kívül megvan azaz előnye, hogy már nincsen túlságosan hideg, de még a forróságtól sem érzi elgyötörten magát az ember. Ez mindenekelőtt a szabadban tartott esküvőknél lehet nagy előny, hiszen itt télen pokrócokat és hősugárzókat kell biztosítani, nyáron pedig nem árt a ventilátor és a vízpermet, tavasszal azonban megspórolhatók ezek a plusz kiadások, mivel a természet kínálja a tökéletes klímát. 

2. Pompa díszítés nélkül

Szintén a szabadtéri esküvők előnyeihez sorolható, hogy a természet maga nyújtja a legszebb dekorációt azzal, hogy a táj már ragyogóan zöld és ilyenkor borul minden virágba körülöttünk. A frissen vágott vagy éppen mezőn szedett virágokból gyönyörű díszlet készíthető beltéri esküvőkre is, az illatuk pedig ilyenkor a legáthatóbb. 

3. Egyszerűbb megszervezni

Szintén nagy előnye a tavaszi esküvőnek, hogy szinte mindenki ráér a meghívottak közül. Ha nyáron van a nagy nap, akkor száz meghívott vendégből húszan biztos, hogy éppen nyaralni fognak, mivel ez olyan időszak, amikor sokan szabadságukat töltik. A tél sem egyszerű ebből a szempontból, a karácsonyra való készülődés és a szilveszter miatt a december szinte teljesen kiesik a lehetséges időpontok közül, tavasszal azonban a legtöbben ráérnek. 

4. Jobbak a fények

Talán meglepő lehet, de a fotósok egyetértenek azzal, hogy tavasszal jobbak a fények, így könnyebben lehet szép fotókat készíteni rólatok, no meg a násznépről. Arról nem is beszélve, hogy ti is jobban fogjátok bírni a beállított fotózást, mint a tűző napsütésben vagy a nagy hidegben. 

5. A legromantikusabb időszak

Végül arról se feledkezzünk meg, hogy a tavasz a legromantikusabb évszak és mi más is lehetne romantikusabb, mint egy gyönyörű esküvő. A dekorációt, a virágokat illetően érdemes mindent a tavaszhoz hangolni, jellemzően a könnyű és vidám elemek dominálnak ilyenkor. 


(Forrás: www.eskuvoitippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből