Nyomtatás

3 pár, akik nem engedték, hogy az időjárás tönkretegye az esküvőjüket

1018

A legtöbben azt szeretnék, hogy csodás időben mondhassák ki az igent. Ne legyen borult idő, sem eső. Ez azonban semmi ahhoz képest, amikor az anyatermészet nem viccel. Hazánkban is lehet orkán erejű szél, tornádó, vagy akár futótűz.

Akad azonban akiket az ilyen katasztrofális körülmények sem tántorítanak el attól, hogy pont ott és pont akkor mondják ki az igent. Ilyenkor születhetnek igazán őrült fotók.

Tornádó

sztrofális körülmények sem tántorítanak el attól, hogy pont ott és pont akkor mondják ki az igent. Ilyenkor születhetnek igazán őrült fotók.

eskuvoi-katasztrofa7

Ez a kanadai pár sem valószínű, hogy egy hatalmas tornádót kért volna direkt a fotózás hátteréül. De ha már így alakult, a gyors igen után a fotós még kihasználta a helyzetet és készített néhány gyönyörű felvételt.

eskuvoi-katasztrofa4

A lány megosztotta a képeit Facebook-on és ezt írta alá: „Ilyenre vágytam ezen a napon!!!!!!!!!!!! Nem tudok várni azzal, hogy ne post-oljam ki! Biztos vagyok benne, hogy ilyen csak egyszer történhet az életben!”

Hurrikán

eskuvoi-katasztrofa6

Néhány mondat a fotósuk blogjából. Jon Dennis, azt írta: „Nem vagyok biztos benne, hogy helyesen írnák le az esküvőt azok a szavak, amellyel jellemezni tudnám. Ami kezdetben látszólag normális és szép esküvőnek ígérkezett, gyorsan vált katasztrófává, de ekkor vált talán az egyik legkülönlegesebbé és leg emlékezetesebbé is, melynek részese lehetek. Talán ha a valaki úgy gondolja, hogy nem lettek az igaziak a virágok, nem lett eltalálva egy-egy szín, vagy lehetne jobb is az idő, mert „túl meleg” van, esetleg a haj nem annyira tökéletes… akkor emlékezzenek csak arra, milyen is az igazi esküvői katasztrófa. Az esküvő nem az időjárástól, virágoktól, fotóktól, ételektől lesz tökéletes. Az emberektől.”

Futótűz

eskuvoi-katasztrofa9

Biztos vagyok benne, hogy minden pár ösztönösen azt mondaná, hogy „fuss, ahogy tudsz”, ha közölnék velük, hogy futótűz tart a rendezvény felé. De nem ez az oregoni pár, akiknek az esküvőjük majdnem a tűz martaléka lett.

Az áprilisi ünnepségre (mint a filmekben), egy tűzoltóautó érkezett. Majd közölték, hogy evakuálni kell a helyszínt.

„Emlékszem, a lelkész ezt mondta…:” – nyilatkozták a helyi tv adónak, „Össze kell házasodnotok itt és most…”

eskuvoi-katasztrofa8

A tűzoltók is hallgattak a szívükre és lehetővé tették, hogy gyors ünnepségre kerüljön sor. Míg a vendégek átutaztak a szomszédos Drake Park-i helyszínre, a párt lélegzetelállító háttér előtt kaphatta lencse végre a fotós.

A vőlegény az mondta az újságnak, hogy „szebb ünnepség volt, mint amire valaha is gondoltunk volna.”

eskuvoi-katasztrofa2

Mi is csak csatlakozni tudunk Jon Dennis fotós mondanivalójához. Egy esküvőn lehetnek sokkal nagyobb problémák, mint hogy kidurrant egy lufi a bejáratnál.
A lényeg, hogy el kell fogadni azt a helyzetet, ami kialakult és a lehetőségekhez képest abból kell kihozni a lehető legjobbat, ami adódott. Nem szabad fent akadni semmin, mert ilyen nap csak egyszer van.

(Forrás: www.oltarelott.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből