Nyomtatás

Esküvőszervezés 1 hónap alatt? – Így lehetséges!

1680

Esküvőszervezés 1 hónap alatt? Bármennyire hihetetlennek tűnik, a dátum lefoglalásától számítva akár 30 nap alatt is meg lehet szervezni a nagy napot, ha elég hatékonyak, rugalmasak és találékonyak vagytok. Szerezzétek be mihamarabb az árajánlatokat, gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket, mi pedig mutatjuk, hogyan csoportosíthatjátok a teendőket!

Esküvői dátum kitűzése, és a helyszín lefoglalása

Nyilvánvalóan az első, és legfontosabb teendő lefixálni az időpontot az anyakönyvvezetőnél, hiszen ehhez az időponthoz kell majd mindent igazítani. Ha nagyon tele van a naptára, és a kiszemelt napok már foglaltak, még mindig ott van az az opció, hogy hétköznap házasodtok össze egy-egy tanú jelenlétében, a násznép előtt pedig egy szertartásvezető esket össze benneteket. A sorrend nagyon fontos, előbb mindenképpen az anyakönyvvezető kell, hogy összeadjon benneteket.

Miután az anyakönyvvezetővel (esetleg szertartásvezetővel is) egyeztettetek az időpont kapcsán, célszerű azonnal a lagzi helyszínét is lefoglalni. A választáshoz előzetesen érdemes végigfutni azokon a szempontokon, amelyeket az éttermi checklist említ.

A lendületes szervezésbe sajnos gyakran nem fér bele, hogy megkérdezzétek a vendégeket a menüről, így fontos, hogy egyeztessetek az étteremmel arról, hogy legyen olyan fogás, ami a gyerekek, a vegetáriánusok és ételérzékenyek számára is elfogadható lesz.

Esküvői meghívók, tanúk és koszorúslányok felkérése

A mai rohanó világban már egyáltalán nem meglepő, ha egy pár úgy dönt, nem készíttet papír alapú esküvői meghívót. Persze nem vitatjuk, hogy a hagyományos meghívók a legszebbek, ám a szervezés idejének rövidsége és környezetvédelmi szempontok miatt elgondolkodhattok azon, hogy esetleg online értesítitek a vendégeket az esküvő napjáról, időpontjáról és a lagzi részleteiről.

Létezik már olyan szolgáltatás is, hogy a pár saját esküvői weboldalt készíttet, amelyen a meghívó mellett a menü, a nászajándéklista, és minden más fontos kérdés is szerepel. A link birtokában a násznép tagjai többször is átfuthatják a számukra fontos infókat. 

A meghívók készítésével párhuzamosan kérjétek fel tanúnak és koszorúslánynak a hozzátok közel álló rokonokat, és barátokat. Nyugodtan megbeszélhetitek velük most, hogy milyen feladatuk lesz a nagy napon, és kitérhettek a leánybúcsú és legénybúcsú kérdésére is. 

A teljes cikk: Esküvőszervezés 1 hónap alatt? – Így lehetséges!

 
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből