Nyomtatás

Top 10 esküvői öltöny trend 2020-ban!

3055

Nem csak a menyasszonyi ruha trend változik évről évre, hanem a vőlegény öltöny trend is. Már nem kötelező viselet a vőlegények számára a fekete öltöny és a fehér ing, sőt, idén divatba jönnek a mintás anyagok, és a rendhagyó színek is. Mutatjuk, melyik a top 10 kihagyhatatlan esküvői öltöny trend 2020-ban!

10 – Tweed anyag

A tweed továbbra is népszerű anyag, főleg a kültéri, rusztikus stílusú esküvőknél. Bár 2017 volt a tweed éve, 2020-ban is tarolni fog ez a durva szövésű, tartós, szél- és vízálló anyag!

9 – Dupla soros gombolású öltöny

A dupla soros gombolású öltönyök népszerűsége az utóbbi években egyre csak nőtt, és várhatóan 2020-ban is sok vőlegény dönt emellett.

8 – Dupla soros gombolású mellény

Ahogyan az öltönyöknél, úgy a mellényeknél is a dupla soros gombolású darabok kerülnek fel idén a dobogó első helyére. Válaszd őket bátran akkor is, ha más színű a mellényed, mint az öltöny. Sőt, variálhatod is egymással az egysoros és dupla soros anyagokat.

7 – Testhez illeszkedő ruhadarabok

Az elmúlt években egyértelműen a slim fit fazonú öltönyök jöttek divatba. Azok a darabok, amelyek a test vonalát követik, nem tapadnak túlságosan, de nem is túl bővek. Ha trendi öltönyt szeretnél 2020-ban, csakis a slim fit fazont válaszd!

6 – Szokatlan színek

A fekete, a kék és a szürke még mindig a legnépszerűbb esküvői öltöny színek, de a zöld és a burgundi is jó színválasztásnak tűnik 2020-ban. Mit gondolsz, bevállalnád ezeket az árnyalatokat?

5 – Régmúltat idéző öltönyök

Az elmúlt években divatba jöttek az 1800-as évek zakói. Igen, jól gondolod! Azok a zakók, amelyeket Mr. Darcy is viselt. Természetesen nem illenek minden esküvőhöz, de ha elegáns esküvőt terveztek, bátran viselj hasonló darabot.

4 – Egyedi, méretre szabott öltönyök

Egyre több vőlegény dönt úgy, hogy egyedi, méretre szabott öltönyt készíttet a nagy napra. Ha te is így döntesz, az öltöny garantáltan úgy áll majd rajtad, ahogyan kell. Bízd magad egy profi szakember szakértelmére!

3 – Black tie

A “Black tie” dress code megköveteli a fekete szmoking és a fekete csokornyakkendő viselését. Vőlegényként egyébként is sokan választják ezt a viseletet, de egy esküvőn akár az összes vendég számára előírhatjátok ezt a dress code-ot!

2 – Háromrészes öltöny

Az egyik legnépszerűbb esküvői öltöny trend 2020-ban a háromrészes öltöny lesz, akár dupla soros gombolással is. Az öltöny-mellény párosításhoz fontos, hogy olyan inget válassz, amely kihangsúlyozza a személyiséged, és passzol az alkalomhoz is!

1 – Rendhagyó mintájú öltönyök

A trendkövető vőlegények 2020-ban a merész minták mellett döntenek. A kockák mindenképpen hódítanak ebben az évben, de a pikkelymintás és pöttyös ingek is népszerűek lesznek!

Látod már, melyik trend az, ami igazán közel áll hozzád? Dönts jól, és válaszd a tökéletes öltönyt a nagy napra!

Forrás és fotó: habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből