Nyomtatás

Top 3 esküvői torta trend 2020-ban

2122

Az esküvői torta trend minden évben igyekszik lépést tartani az újabbnál újabb divathullámokkal. Ahogy változik a menyasszonyi ruha divat, a dekorációk gazdagsága, vagy épp letisztultsága, úgy idomulnak a torták is megjelenésükben, díszítettségükben, és színvilágukban az adott trendekhez. Édességet bekészíteni, és nézzük, milyen lesz az esküvői torta trend 2020-ban!

Top 3 lenyűgöző esküvői torta trend 2020-ban – Ne hagyd ki!

#1. Horgolt csipkedíszítés

A menyasszonyi ruhákon az elmúlt éveket tekintve egyre nagyobb fókuszban vannak az aprólékosan elkészített csipkerészletek. Nem újdonság, hogy a torták kialakításában figyelembe veszik az aktuális divat – és lakberendezési tendenciákat, így ezekből merítkezve született meg a 2020-as év egyik legelegánsabb torta trendje. A horgolt csipkék bonyolult, mégis kifinomult megjelenésére számíthatunk az idei tortákon.

esküvői torta trend 2020
Fotó: harpersbazaar.com

#2. Réti virágok

Hogy hogy is jönnek a réti virágok az esküvői tortákhoz? Nagyon egyszerűen! A hagyományos, vintage hangulatot idéző réti virágok a vázákból a tortákra kerülnek az idei évben. Lehet szó kézzel festett, vagy akár valódi, préselt virágokról is.

Azok a menyasszonyok, akik a hétköznapok során is rajonganak a sikkes, ám mégis természet ihlette hangulatért, imádni fogják ezt a stílust!

esküvői torta 2020
Fotó: harpersbazaar.com

#3. Domború és térbeli részletek

Egészen szemet gyönyörködtető esküvői torta trend hódít majd 2020-ban. A texturált megjelenésű menyasszonyi torták modern, mégis rusztikus hangulatot teremtenek az élethű anyagmintázatukkal. A környezetvédelem kérdésének fokozódásával változnak az elvárások még a süteményekkel kapcsolatban is, és egyre többen választják a naturális megjelenésű tortákat.

A sütemények édes lágyságát töri meg ez a trend a kő, beton, márvány és fa anyagok durva felületeire hasonlító kialakításokkal. 

A menyasszonyi torták mellett idén egyre nagyobb rivaldafényt kapnak adesszertasztalok! A pohárkrémek, cake-popok, cupcake-ek, bon-bonok, muffinok, piték és macaronok, falatnyi méretük ellenére is teljes értékű esküvői desszertnek számítanak.

torta trend 2020
Fotó: harpersbazaar.com

Az Év színe a torta trendekben is hódít!

Azon túl, hogy meghatározza a 2020-as torta trendeket a divat, nagyban befolyásolja a Pantone által megválasztott év színe is, hogy milyen árnyalatok dominálnak majd desszert fronton. 2020 év színe a Klasszikus kék lett, ami hibátlanul passzol az esküvői divatba.

Bátran válasszátok ezt a színt az esküvői torta dekorálására! Jól mutat akár apró részletekkel, kék festett virágokkal, vagy a torta teljes egészében megfestve is.

Az esküvői torta egyszerre jelenti a desszertek királynőjét, és egyben a dekoráció szerves részét is. Amellett, hogy elég nagynak, emeletesnek és finomnak kell lennie, fontos, hogy milyen köntösbe öltöztetik a cukrászok. Alakítsátok a torta megjelenését az esküvő stílusához, és inspirálódjatok bátran, a 2020-as torta trendekből!

(Fotók: harpersbazaar.com, Forrás: www.habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből