Nyomtatás

Lapos cipőben is lehetsz igazi hercegnő

727

Az esküvői ruhához és az alkalomhoz is magassarkú dukál - vallják sokan. Csakhogy annak, aki nincs hozzászokva a magassarkú viseléséhez, vagy éppen nem akar a vőlegénye fölé tornyosulni, annak a lapos cipő a tuti befutó. Két okot már mondtunk is, miért jó lapos cipőben oltár elé vonulni.

Emellett persze az elsődleges szempont a kényelem kell, hogy legyen. Ez azért is fontos, mert alapvetően stresszes lehet a napod (bármennyire is próbálsz nem izgulni, ha valakivel összekötöd az életed, az azért nagy dolog), ha pedig egy pici bizonytalanság is van benned a cipőddel kapcsolatban, az tovább ronthat a helyzeten, hiszen könnyen lehet, hogy remegnek majd a lábaid, vagy egyszerűen szokatlan lesz az új cipőd.

Ha legalább a sarka miatt nem kell aggódni, az már fél siker. Gondolj bele, a lapos cipőben bátran lépkedhetsz és táncolhatsz. Érdemes odafigyelni a választásnál arra, hogy párnázott legyen a talp belső része, mert ez még komfortosabbá teheti életed legszebb napját.   

Emellett az sem elhanyagolható, hogy hol lesz az esküvő. A fűben, homokban, vagy úgy összességében a szabadtéri helyszíneken elég nehéz tűsarkúban járkálni. Ilyen problémával viszont nem találkozol majd, ha lapos cipőben mész férjhez. Manapság már álomszép balerinák közül válogathatsz, amik éppen annyira elegánsak, mint egy tűsarkú.


(Forrás: www.eskuvoitippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből