Nyomtatás

Esküvője napján, öltönyben mentett életet a tűzoltó Püspökladánynál

694

A család alig hitte el, mi történt, azóta is hősként emlegetik Komáromi Gábort.  Az esküvője napján mentett életet egy tűzoltó, amikor fának hajtott kocsijával egy férfi Püspökladányban - erről számolt be az RTL Klub Híradója. Esküvői fotózásuk után - még öltönyben, menyasszonyi ruhában - autózott hazafelé az ifjú pár, amikor látták a törött autót.

A tűzoltó, Komáromi Gábor azonnal ellátta az erősen vérző sofőr sebeit, így adta át a mentőknek. A család alig hitte el, mi történt, azóta is hősként emlegetik a tűzoltót.

A baleset állítólag azért történt, mert a sofőr ki akart kerülni egy úton átrohanó macskát. A vezetőülés felől csapódott a fának.

Maga a sérült is meglepődött, amikor meglátta az öltönyben segítségére siető Gábort, és mondta, ne koszolja össze a ruháját. De a tűzoltót csak az érdekelte, hogy a sérültet biztonságban adhassa át a mentőknek.

 


(Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből