Nyomtatás

Öt esküvői trend, amit Te is kipróbálhatsz

982

Bár a házasságkötésnek nagyon sok rögzített hagyományos eleme van, mint a fehér ruha, a menyasszonyi csokor vagy a jegygyűrű, de ezek mellett a divat is teret kap a nagy napon, mindig újabb és újabb esküvői trendek formájában. Nézzünk most ezekből párat. 

1. Idén kezdett el hódítani, de jövőre is meghatározó esküvői trend lesz a fémek megjelenése. Elsőre különösen hangzik, de nem kell megijedni tőle, ugyanis csak a dekorációról van szó. Aki lépést kíván tartani a divattal az rózsaszín arany, sima arany és réz elemeket csempész be a lakodalom helyszínére, szalagok, vödrök, lámpák és egyéb kiegészítők formájában. A harmónia jegyében az említett színárnyalatok az esküvői meghívókon is megjelenhetnek. 

2. A világítást illetően a romantikáé a főszerep, vagyis jelenleg nem a nagy csillárok vagy az erős világítás a kedvelt, hanem ennek az ellenkezője: falilámpák, gyertyák, mécsesek teremtik meg a bensőséges hangulatot. A lényeg, hogy sok dolog világítson, de ne nagyon, persze csak ha követni akarjátok az esküvői trendeket. 

3. Ha van grafikus ismerősötök, akkor érdemes az esküvő előtt megkeresni, mivel az egyik legújabb esküvő trend a saját, kreatív monogram készítése. Ez aztán megjelenhet a meghívókon, a szalvétán, a poharakon és különböző díszítő elemeken is, mint a szalvéta, a függöny, vagy éppen a székek hátulja.

4. Kissé különös, sőt meglepői esküvői trend, hogy a koszorús lányoknak nem kell egyforma ruhát viselniük. Persze ez egyrészt jó hír, ha az esküvőszervezés felől nézzük a dolgokat, sőt még spórolni is lehet rajta, ugyanakkor a harmónia ilyetén megbontása nem feltétlenül szerencsés dolog. Mindenesetre, ha tetszik, nyugodtan követhetitek ezt a vonalat is. 

5. Nem kell ragaszkodni a hagyományos tortákhoz sem, a gasztro szerelmesei örülhetnek, hogy a különleges ínyencségek megjelenése is az esküvői trendek közé tartozik. Kóstoltatok már zöld teás, chai latte, vagy pezsgőkrémes tortát? Ha nem, akkor egy esküvőn, ami a divatot követi, kis szerencsével bepótolhatjátok, mivel ezek a legújabb ászok az esküvői torták között.


(Forrás: www.eskuvoitippek.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből