Nyomtatás

5 összebújós film, amit muszáj megnéznetek!

1175

Ebben a cikkben 5 olyan filmet válogattunk össze, melyek központi témája az esküvő. Ha nem láttad még őket, akkor itt az ideje megnézni pároddal az alábbi filmeket. A nevetés garantált!

Örömapa
Nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy egy esküvő megszervezése olyan egyszerű és egyben nagyszerű dolog! Az apukák nehezen tudják elfogadni, hogy kislányuk, aki nemrégen született meg és még alig múlt húsz éves, egyszer csak bejelenti: megismertem egy nagyszerű fiút és hozzámegyek feleségül! Természetesen az apuka szemében a kiszemelt fiú szörnyű, a szülei borzalmasak, az esküvő pedig... maga a megtestesült rémálom. Filmünk főszereplője, George Banks (Steve Martin) mindössze azt szeretné megtudni, hogy egyedül ő, az örömapa érez-e így?

Oltári nő
Maggie (Julia Roberts) minden vőlegény rémálma! Korábban már háromszor megszökött közvetlenül az oltár elől. Kevéssel a negyedik esküvői hajrá előtt a cinikus New York-i újságíró, Ike Graham felfigyel a lány esküvői fóbiájára, ami valljuk be valóban nem mindennapi. Nagyszerű téma egy sikeres riporthoz. A nem túl kedves beszámoló a "férfifaló nőcskéről" azonban a férfi munkahelyébe kerül, hiszen Maggie cáfolatot követel tőle. Ike büszkeségétől hajtva Maggie után indul, hogy bebizonyítsa főnöke számára, elbocsátása hiba volt és cikkében valóban a valóság szerepelt.

Koszorúslányok
A történet középpontjában két nő áll, akik barátnője menyasszony lett. Elkezdődik az esküvő szervezése, azonban ahogyan az lenni szokott nem minden megy zökkenőmentesen. A két barátnő elképzelései teljesen ellentétesek egymással a tervezésről, de a menyasszony érdekében elengedhetetlen, hogy kompromisszumot kössenek egymással, még akkor is, ha ez nem is olyan egyszerű feladat.

A csajok háborúja
Emma és Liv már nagyon régóta legjobb barátnők, hirtelen azonban egymás ellenségeivé válnak, amikor kiderül, hogy mindketten ugyanarra a napra tették az esküvőjüket ráadásul ugyanazon a helyszínen. Hatalmas versengés indul el köztük, és megpróbálják meghiúsítani egymás esküvőjét. Ráadásul mindent és mindenkit belevonnak a kétszemélyes háborújukba...

Nászfrász
Ben Murphy és Sadie Jones egy fiatal jegyes pár, akik nagyon boldogok együtt. Legfőbb vágyuk az esküvőjükkel kapcsolatban, hogy a helyi St. Augustine templomban tarthassák meg azt. A probléma viszont az, hogy a hely igencsak népszerű: az következő két évben csak egyetlen szabad nap van Ben és Sadie számára. Ez főszereplőinket egyáltalán nem frusztrálja, ám Frank tiszteletes nem nézi jó szemmel a fiatalok boldogságát. Kijelenti, hogy addig nem adja áldását Benék esküvőjére, amíg a pár át nem esik egy házasság-előkészítő gyorstanfolyamon. Durva órák, gonosz feladatok és egy hatalmas adag manipuláció elébe néz a fiatal pár. Ben nem teljesít jól a vizsgán, és ezzel könnyedén szerelmét is elveszítheti...

Ezeken a filmeken nem csak jól szórakozhattok, de rengeteg ötletet meríthettek menyasszonyi ruhát, dekorációt, tortát, előkészületeket, nászutat és egyéb esküvővel kapcsolatos teendőt illetően. Reméljük nektek is hasonlóképpen tetszenek a felsorolt filmek, mint nekünk.


(Forrás: www.eskuvoinfo.com)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből