Nyomtatás

Szabadtéri esküvő kisokos

1410

Csodálatos dolog egy kellemes nyári délután a szabadban kimondani a boldogító igent. Miközben a meleg napsugár simogatja arcotok és kellemes virágillat tölti be a teret és a welcome drink mosolyra fakasztja az amúgy sem komor vendégeket. A gondosan megtervezett esküvői dekoráció tovább fokozza a hangulatot.

Ez a miliő tökéletes fényeket és hátteret ad a maradandó élményeket megörökítő esküvői fotóknak, videónak. Néhány dologra azonban készülnie kell annak, aki szabadtéri esküvőt szeretne, ha nem akarja, hogy az álomból rémálom legyen.

Íme 3+1 pontból álló szabadtéri esküvői kisokosunk

  • A legfontosabb alapszabály, hogy minden esetben legyen B tervünk. Legyen egy fedett hely is, ahol váratlan rossz idő esetén meg lehet tartani az esküvőt. Hiába mondanak egész hétre szikrázó napsütést és kánikulát, egy szeszélyes nyári napon pillanatok alatt jöhet egy jó kis zápor, ami nem csak az esküvői fotókat, hanem az egész szertartást gallyra vághatja. Ne csak az esőre, hanem az esetleges hőségre is készüljünk. Legyen a területen sok árnyékos hely, ahol lehet egy kicsit hűsölni, hogy ne a csoportos gutaütéstől legyen emlékezetes ez a nap.
  • Legyen elég ülőhely. Nincs annál rosszabb, mint amikor végig állnia kell valakinek, még ha a fiatalok vállalják is magukra ezt a nem éppen kellemes feladatot.
  • Biztosítsuk a folyamatos folyadék és energia utánpótlást. Ne csak alkoholból legyen szinte korlátlan a készlet, hanem ásványvízből és üdítőből is. Valamint készítsünk ki pogácsát, édes aprósüteményt, hogy a násznép is bírja energiával az izzasztó kánikulában is.
  • +1. Ha mégis valami gikszer történik, idegeskedés helyett Ti csak élvezzétek a pillanatot, a problémák megoldására pedig jelöljetek ki valakit.

Ha biztosra szeretnétek menni, válasszatok olyan, sokat látott, tapasztalt esküvői szolgáltatókat, akik már a kisujjukból rázzák ki az esküvői szervezés csínját-bínját és a legváratlanabb helyzetekre is előre készülnek megoldással. Kattintsatok az alábbi linkre és válasszátok ki a számotokra leginkább megfelelőt!

(Forrás: www.eskuvoinfo.com

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből