Nyomtatás

Hogyan döntsd el, melyik esküvői ruha illik hozzád a legjobban?

1258

Az esküvői ruha választás nem is olyan egyszerű, mint ahogy sokan gondolják. Attól, hogy a vállfán csodásan néz ki egy ruha, felvéve már közel sem biztos, hogy tetszeni fog. Menyasszonyi ruha választó kisokosunk segít a tökéletes esküvői ruha kiválasztásához.

Esküvői ruha választásnál vedd figyelembe
A magasságod: Az alacsonyabbak inkább a hosszú, letisztult, egyenes vonalú esküvői ruhákból válasszanak, amelyek nyújtják a termetet. Egy mély, V alakú dekoltázs szintén hosszítja a felsőtestet. A rövid, esetleg középhosszú szoknyák a nyerők.Ha magasabb vagy, szerencsés vagy. A modellek is általában magasak, talán Neked van a legtöbb választási lehetőséged, engedd el a fantáziád, kísérletezz!

A testalkatod: Az egyenes alkatúak olyan ruhát válasszanak, amelyek pótolják azokat a domborulatokat, ahova kevesebb jutott.Alma alakúaknak azok az esküvői ruhák  előnyösek, amelyek hosszanti irányba nyújtják a testet és elterelik a figyelmet a szélesebb testrészükről.Körte alak esetén válassz olyan menyasszonyi ruhát, ami a dekoltázsodra, vagy a válladra hívja fel a figyelmet és kevésbé hangsúlyozza a szélesebb csípőd!Ha szép, homokóra alkattal áldott meg a természet, akkor válassz olyan esküvőiruhát, amely kiemeli a melled, a teljes tested kontúrját.

Milyen színű legyen?
Ma már nem egyértelmű, hogy a menyasszonyi ruhának fehérnek kell lennie. Ha egy picit mást szeretnél, nézd meg az ekrü, pezsgő, esetleg púder színeket is. Ha nem ódzkodsz az extrémebb megjelenésű ruháktól, akkor különleges hatást érhetsz el a fekete csipkével vagy övvel díszített ruhával. Az igazán bevállalósak számára még a teljesen fekete ruha is választható opció.

(Forrás: www.eskuvoinfo.com

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből