Nyomtatás

Hogyan spórolj az esküvődnél?

839

Sok kislány már gyermekként arról ábrándozik, milyen lesz, amikor megérkezik a szőke herceg fehér lovon, hogyan kéri meg a kezét, milyen lesz a hetedhét országra szóló esküvőjük? Aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ha felnőttként mégsem szeretnénk a világ összes pénzét az esküvőre költeni, íme 3+1 tanács, amivel akár százezreket spórolhattok.

1# Biztos nyárra kell időzítenetek az esküvőtöket? Az esküvői piacon a nyár a csúcsszezon, ilyenkor időben le kell foglalni a kiválasztott esküvői szolgáltatókat, helyszíneket ahhoz, hogy a tiétek legyen az időpont. Azonban csúcsszezonon kívül sokkal nagyobb a választék, még kedvezmények is elérhetők.

2# Csak azokat hívjátok, akik fontosak számotokra! Sokszor az örömanya és örömapa mondja meg, hogy a nagymama harmadik unokatestvérét és a 10 évvel ezelőtt látott rokonokat is meg kell hívni. Most őszintén? Tényleg fontos, hogy ott legyenek?

3# Optimalizáljátok az étel és italkínálatot! Az esküvő egyik legnagyobb költsége a catering. Nem muszáj gourtme menüt összeállítani ahhoz, hogy ízletes ételeket és finom italokat szolgáljunk fel a vendégseregnek.

+1# Válogass minőségi esküvő szolgáltatók közül! Oldalunkon biztosan megtaláljátok az álmaitok esküvőjéhez szükséges esküvői szolgáltatókat. Kérjetek ajánlatot az alábbi linkre kattintva és válogassatok a beérkezett jelentkezések között! 

(Forrás: www.eskuvoinfo.com

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből