Nyomtatás

Az őszi esküvők varázsa: sok előnyük van

860

Ha színpompás környezetben, különleges hangulatban mondanátok ki az IGEN-t, kerülnétek a kánikulát, akkor az őszi esküvő ideális választás. Ráadásul a barátok, a rokonok visszatértek a nyaralásból, sőt, ilyenkor sok esetben a szolgáltatók kedvezményeket is kínálnak. Arról nem beszélve, hogy több szabad időpont közül választhattok. Az ősz színei gyönyörűek, és számtalan módon visszaköszönhetnek a nagy napon. Gyűjtsetek inspirációkat őszi esküvőkhöz!

Izgalmas helyszínek

Ősszel - a hagyományos mellett - rengeteg izgalmas esküvői helyszín közül válogathattok. A pincészetek, a szőlőbirtokok nyitott kapukkal várják a vendégeket, de szóba jöhetnek akár a parkok, az arborétumok, a vadászházak, sőt a színes erdők is. Arra azonban ügyeljetek, ha szabadtéri ceremóniánál, lakodalomnál legyen rendezvényterem, esetleg sátor. Így nem kell tartani a hidegtől vagy az esőtől.

Színes dekorációk

Ősszel tényleg nem okozhat problémát, hogy hangulatos dekorációkkal dobjátok fel a nagy napot. Hangsúlyozzátok bátran az évszak sokszínűségét. Trendi szín a sárga, a vörös, az arany és az ekrü. Dekorációs elemként használhattok tököket, kukoricacsöveket, bogyókat, gesztenyéket, makkokat és friss gyümölcsöket, így akár almát, szőlőt és körtét is. Csodásan mutatnak az asztalokon a színes gyertyák, a feldíszített borospoharak vagy a hangulatos mécsesek.

Őszi virágok

Az őszi menyasszonyi csokrok egyszerűen szemkápráztatóak lehetnek, ha szezonális alapanyagokból készíttetitek. A dália kitűnő választás, különösen a mélybordó árnyalat. A kerti rózsák, a vadvirágok is ideálisak ebben az évszakban. A burgundi vörös, a szilva, a kék is csodás. Őszi termésekkel ugyancsak feldobathatjátok a csokrot, a szezonális bogyók, vagy akár makk és a gesztenye virágdíszként, az asztali dekorációk részeként és a csokorba is tökéletesek.

Ünnepi menü és italok

Ne mindig a megszokott esküvő ételekben gondolkodjatok, a násznép is hálás lesz az újításért. A tök akár krémlevesként is asztalra kerülhet. Az áfonyás, az almás és a körtés finomságoknak is szezonjuk van. A meztelen torták ugyancsak lenyűgözőek lehetnek őszi gyümölcsökkel, például fügével. Kinti rendezvényen érdemes forró csokit, kakaót, forralt bort is felszolgálni. 


(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből