Nyomtatás

5 szédületes esküvői szolgáltatás, amivel garantáltan egyedi lesz az esküvőd!

1536

Az esküvői trend évről évre változik, ennek köszönhetően a színek és a stílusok mellett a szolgáltatások palettája is folyamatosan frissül, változik, megújul. A következő rendhagyó esküvői szolgáltatások hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy nap még hangulatosabb és felejthetetlenebb legyen, mint ahogyan elképzelted.

SelfieMe – Egy fotógép, amivel minden szelfi telitalálat!

Az esküvői kiegészítők között az egyik legnépszerűbb az a SelfieMe fotógép, amely úgy készít szelfit a násznép tagjairól, hogy bárkinek szelfibotot kellene tartania a kezében. A SelfieMe hangulatosabbá teszi a lánybúcsút és a legénybúcsút, a nagy napon pedig vidám, és vicces képeket készít a családról, a barátokról, de még a kollégákról is.

A fotógéppel készített képeket elküldhetjük magunknak e-mailben, kinyomtathatjuk, de akár azonnal fel is tölthetjük Instagramra, hogy megmutassuk, milyen esküvői szettet választottunk a nagy napra. Az összes fotó és GIF még egy hónapig ingyenesen letölthető, ráadásul a gép egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen esküvői helyszínen remekül mutat, és a vakunak köszönhetően sötétben is szuper képeket készít.

A SelfieMe fotógép nem csak szórakoztatja a násznépet, de emlékezetessé teszi a lagzit is, ahol garantáltan készül néhány olyan közös kép, amire még évek múlva is öröm lesz ránézni.

Cake Norell – Káprázatos torták, minőségi alapanyagokból

Régen elmúlt már az az idő, amikor megelégedtünk a hagyományos esküvői tortákkal!  Napjainkban az esküvői torta készítés művészetté nőtte ki magát, szebbnél szebb tortákkal találkozunk az Instagramon, és a Pinteresten egyaránt. A Cake Norell esküvői torták ráadásul nem csak gyönyörűek, de kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, maximális szakértelemmel, és ami talán a legfontosabb, szenvedéllyel.

A teljes cikk: 5 szédületes esküvői szolgáltatás, amivel garantáltan egyedi lesz az esküvőd!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből