Nyomtatás

Nászút Tihany berkeiben – Mézeshetek a Balatonon!

816

Nem vágysz külföldi nászútra, és egyszerűen imádod a balatoni panorámát? Kedveled a Balaton északi partját, mert színes programokat tartogat, ráadásul fantasztikus borokat kóstolhatsz a hangulatos kis pincehelyiségekben? Ha a kilátás, a városnézés és a romantika rabja vagy, 1001 érvünk van arra, hogy miért lehet számodra telitalálat a nászút Tihany berkeiben!

Balatoni nászút Tihany legszebb részein – Mondj igent rá!

Tihany nem csak azért jó választás, mert a település hangulatos utcái tökéletesen megfelelnek egy romantikus esti sétához. Az apró üzleteknek, a Balaton-partnak és a friss balatoni levegőnek köszönhetően már 1-2 nap után úgy érzed majd, hogy kicseréltek, és észre sem veszed majd, hogy nem a tengerparton töltöd a mézesheteket.

Tihanynak több strandja is van, ezért ha a nyári melegben leginkább itt töltenéd a napok nagy részét, tesztelheted, melyik tetszik leginkább. A Gödrösi szabadstrand, a Somosi strand, a Sajkodi strand és a Napsugár Beach a Tihanyba látogatók nagy kedvence!

Mit érdemes megnézni Tihanyban?

Ha a nászút Tihany vendégszeretetében egyet jelent számodra a strandok mellett a település felfedezésével, ne hagyd ki a Ciprián-forrást, a a Lóczy Lajos gejzírösvényt, az Apáti romtemplomot és a Tihanyi Skanzent. Vásárolnál? A Fazekasház, a Marcipánház és a Paprikabíró háza bakancslistás hely, ne hagyd ki! A Tihanyi Bencés Apátság, a visszhang domb és a kikötő is férjen bele a programba, ahogyan levendulavirágzás idején a levendulaszedés is!

A teljes cikk: Nászút Tihany berkeiben – Mézeshetek a Balatonon!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből