Nyomtatás

Az esküvők sztárja az esküvői finger food lesz idén!

875

Akár hetedhét országra szóló lakodalmat szeretnétek, akár bensőséges kis szertartást, az esküvői finger food egy izgalmas megoldás lehet a menükínálatban. Falatnyi kis falánkságok, és igazi ízbombaként robbanhatnak a nagy napon. Ismerkedjetek meg a büféasztalok legcsinosabb fogásaival, és építsétek be bátran a lakodalmatokba!  

Mit jelent pontosan az esküvői finger food?

Az esküvői finger food azokat a kis apró fogásokat jelenti, melyeket a büféasztalokról nagy szeretettel csipegetnek a vendégek. Megjelenésükben ellenálhatatlanok, és méretük ellenére hihetetlen gazdag választékból nassolhatunk. Legyen szó olasz, francia, kínai, amerikai vagy magyar konyháról, minden gasztro ötlet megvalósítható.

Esküvői finger food – a kis esküvők sztárja

Nem csak a menüsor izgalmas kiegészítőjeként találkozhatunk az esküvői finger food fogásokkal egy büféasztalon, hanem önálló lakodalmi menüként is megállják a helyüket. Tökéletes választás, ha nem szeretnétek nagy lakodalmat, de mégis megvendégelnétek a szertartás után a jelenlévőket. Nem túlságosan helyigényes, szervírozásához nem kell sok eszköz, és mégis izgalmas és finom harapnivalók.

A teljes cikk: Az esküvők sztárja az esküvői finger food lesz idén!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből