Nyomtatás

Mesés nászutas célpontok Magyarországon: ez a 3 hely mindig a legjobbak között van

956

Dominika, Mauritius vagy épp a Seychelles- szigetek nemrégiben még felkapott célpontnak számítottak a nászutasok körében. A koronavírus-járvány miatt azonban a közeljövőben házasulandók nem szívesen választanak messzi, külföldi úti célt, inkább lemondanak az azúrkék tengerpartról, a pálmafákról, és itthon keresnek megfelelő szállást.

A lehetőségek száma Magyarországon is végtelen, és biztosan találtok olyan települést, szálláshelyet, ahol szívesen kipihenitek az esküvő fáradalmait.Az ifjú házasok mindig próbálnak egy kategóriával jobb szállodát foglalni. A hotelek többsége pedig plusz

szolgáltatásokkal készül, pezsgővel, gyümölcstállal, virággal kedveskedik a fiataloknak. Érdemes itthon is előre foglalni, nem biztos, hogy az utolsó pillanatban ráleltek az igényeiteknek és az elképzeléseiteknek megfelelő szállodára. Az alábbi célpontok évek óta nagyon kedveltek a mézeshetek elöltésére a szerelmesek körében. 

Hollókő, falusi romantika

A meseszép palóc falu, Hollókő remek lehetőséget kínál arra, hogy elbújjatok a világ elől, és kettesben lazítsatok. Élvezhetitek a falusi turizmus szépségeit csendes vendégházban, de akár exkluzív hotelben is. A középkori vár, a templom, a bájos pitvaros, tornácos házak meghitt körülményeket biztosítanak ahhoz, hogy csak egymással foglalkozzatok. A különleges gasztronómiai élmény a faluban is garantált.

Balatoni romantika Tihanyban

A Balaton, azon belül Tihany az év minden időszakában remek választás. Jobbnál jobb szálláshelyek állnak a nászutasok rendelkezésére is, és a magyar tengernél szebb háttér nem kell ahhoz, hogy kéz a kézben andalogjatok vagy romantikázzatok. Gyönyörködjetek a csodás panorámában, hisz innen jól belátható a Balaton keleti sarka és a déli partja is. Kötelező felkeresni a Tihanyi Apátságot, de az ősi levendulás, a Ciprián-forrás, a gejzírmező is kihagyhatatlan. Tegyetek nagy sétákat a hangulatos belvárosban, a Balaton partján és a kikötőben.

Mézeshetek a Dunakanyarban

Kiránduláshoz a Dunakanyarnál csodálatosabb környezetet nehéz találni. Visegrádon és Esztergomban is foglalhattok minden igényt kielégítő szállásokat, kényeztető szolgáltatásokat. Esztergomban a középkori hangulatot idéző vár, a Bazilika, Visegrádon a Fellegvár, a romantikus túraútvonalak a nászút során is kihagyhatatlanok. Ha pedig izgalmas kalandra vágytok, ne hagyjátok ki a kalandparkot!

(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből