Nyomtatás

6 dolog, amit ne tegyél, ha megkérik a kezedet

562

Lehet, hogy egész életedben erre a pillanatra vártál, és lehet, hogy csak akkor vált fontossá, amikor végre megtaláltad az igazit. Ha szerelmes vagy, és megkérik a kezedet, az az életed egyik legboldogabb pillanata. Arra azonban nem árt ilyenkor sem figyelni, hogy ne kövess el szarvashibákat. Az alábbiakat semmiképpen se.

1. Ne az interneten kürtöld szét

Tudjuk, hogy a közösségi média ma már életünk szerves része, mégsem jó, ha a fontos eseményeket a hozzánk közel állókkal is az interneten keresztül osztjuk meg. Nemcsak azért, mert ez sértő és személytelen lehet, hanem azért is, mert hatalmas varázsa van annak, amikor élőszóban, mosolyogva, egymás arcát látva közölheted az anyukáddal vagy a legjobb barátnőddel például azt, hogy eljegyeztétek egymást a szerelmeddel.

A könnyekig meghatottságot és az ölelést nem tudja helyettesíteni egy like.

2. Ne az első héten dönts mindenről

Nehéz ellenállni annak, hogy abban a pillanatban, ahogy a gyűrűt az ujjadra húzták, azon kezdj agyalni, hol tarthatnád az esküvőt és kiket kellene meghívni. Ennyire korán azonban értelmetlen elkezdeni megszervezni bármit is, ráadásul kifejezetten hangulatromboló, ha ahelyett, hogy néhány hétre belefeledkeznél abba, hogy hamarosan összekötöd az életed a szerelmeddel, már osztasz-szorzol, terveket szősz és idegeskedsz. Ebben az időszakban épp elég az esküvőt érintő legalapvetőbb dolgokban megállapodnod a vőlegényeddel egy tíz perces beszélgetés során.

3. Ne fogadd meg mindenki tanácsát

Biztosan nem egy ember lesz, aki már rögtön szeretné megmondani, hol legyen a szertartás és honnan rendeld a tortát, ezért készülj fel arra, hogy határozottan, de udvariasan mondj nemet a kéretlen tanácsokra. Különösen, ha olyasmivel kapcsolatos, amit te teljesen másképp látsz. A te eljegyzésedről és a te közelgő esküvődről van szó, ezért senki másnak nincs joga beleszólni, mi hogyan legyen – és ez még a legközelebbi rokonokra is vonatkozik!

A teljes cikk: 6 dolog, amit ne tegyél, ha megkérik a kezedet

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből