Nyomtatás

A legszebb keringő zenék esküvőre a klasszikustól a modernig

2995

Szinte látod magad előtt, ahogy csodálatos ruhádban újdonsült férjeddel keringőzöl szeretteitek teljes köre előtt? Ha az ötlet már megvan, de az aláfestő dallamok még hiányoznak, segítünk. Válogass cikkünkben a szebbnél szebb keringő zenék között!

Mikor kerül sor a keringőre az esküvőn?

Semmi nincs kőbe vésve, de általánosságban két lehetőség közül választhattok. A hagyományos megoldásokat követve készülhettek keringővel első táncként. Másrészről az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyertyafényes keringő. Ez akkor remek megoldás, ha úgy döntötök, hogy modernebb vagy épp szabadabb koreográfiát szeretnétek első táncként, de a keringőről sem szeretnétek lemondani.

Plusz pont, hogy igazából nem is kell táncot betanulnotok hozzá. A gyertyafényes keringőnek ugyanis sokkal inkább a látvány a lényege: a násznép tagjai két oldalt sorban állva, gyertyákkal a kezükben csinálnak nektek egy fénnyel borított utat, amin ti táncolva végighaladtok. Választhattok, hogy elfújni szeretnétek a gyertyákat vagy épp egyesével meggyújtani őket. Utóbbi minden bizonnyal több időt fog igénybe venni, az elfújás ötlete azonban sokaknak nem tetszik annak szimbolikája miatt.

Akárhogy is döntötök, biztosan gyönyörű lesz. Már csak a megfelelő zene kell hozzá!

Melyek a legszebb keringő zenék?

Komolyzenei alapoknál maradnátok? Akkor nem is kérdés, hogy a legnagyobb klasszikushoz nyúltok. Gyönyörű keringő zenék között válogathattok, segítségképpen összegyűjtöttük a mi kedvenceinket:

  • Johann Strauss - Blue Danube

  • Dmitri Shostakovich - Waltz

  • Peter Tchaikovsky – The Flower Waltz

  • Brahms Waltz in A-Flat Major, Op. 39 No. 15

  • Tchaikovsky. Op 48 2nd Serenade for String

Ha viszont modernebb vizekre terelnétek a zeneválasztást, még nagyobb a választék - ezzel együtt pedig nehezebb a döntés is. Táncolhattok mára már szinte klasszikusnak mondható romantikus zenékre, mint például a következők:

  • Norah Jones - Come Away With Me

  • Céline Dion - Because You Loved Me

  • Nat King Cole - Fascination

  • Seal - Kiss From a Rose

  • Frank Sinatra - The Way You Look Tonight

(Forrás: www.eskuvo.online)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből