Nyomtatás

4 tanács, hogy maximálisan nyugodt maradj az oltárnál

668

Végre eljött a nagy nap, de a gyomrod összeszorult a stressz miatt? Nyugalom, a következő tanácsokat bevetve a szertartás végéig nyugodt maradhatsz! Kezdjük az elején: mire eljutsz az esküvőig, bárhogy is próbálod megkönnyíteni a saját dolgodat, biztos, hogy sokkal idegesebb leszel a kelleténél.

Egyszerűen azért, mert kislány korod óta arról álmodozol, ahogy a csodaszép ruhádban, a tökéletes pasival az oldaladon örök hűséget fogadtok és boldogan éltek, míg meg nem haltok. Még ha egyébként nem is tartod magad maximalistának, mégis a tökéletességre törekszel. A sok szervezés viszont aggodalommal, stresszel járhat, arról ne is beszéljünk, hogy életed egyik legfontosabb pillanatát fogod megélni, amit a legközelebbi ismerőseid is végignéznek. Szerencsére elég odafigyelned 4 dologra ahhoz, hogy tényleg boldogan mondd ki az igent:

1. Éld meg az érzéseidet, még ha negatívak is!

Teljesen normális, ha félsz, aggódsz vagy épp nem érzed magad meghatottnak. Elvégre az egyedülálló életedet hagyod magad mögött. Érzelmek százait élheted át néhány óra leforgása alatt, de ez teljesen normális. A biztonság kedvéért azért válassz vízálló sminket, hogy ha mégis elkezdenéd itatni az egereket, legalább ne nézz ki úgy, mint egy zombi.

2. Hagyd, hogy mások segítsenek!

Előfordulhat, hogy a nagy napon valami nem úgy jön össze, ahogy eltervezted, de a családod azért van ott, hogy támogasson. Ha valamit meg kell oldani, akkor bátran fogadd el mások segítségét, mert neked van egy sokkal fontosabb dolgod: hogy feleségül menj a vőlegényedhez. Így egy csomó felesleges körtől megkímélheted magad.

3. Hangolódj össze a pároddal!

Könnyű a nagy sürgés-forgásban eltávolodnod attól, akivel épp a közös jövőtöket tervezed. Ha viszont a nagy napon nem hagyod, hogy az apróságok elvegyék a figyelmedet, nem csak a fotókra lesz majd jó ránézni, hanem azokra az érzelmekre, titkos közös pillanatokra is visszaemlékezni, amiket nem kapott lencsevégre a fényképész. Ez a nap kettőtökről szól, úgyhogy hajrá, érzelmileg is jelenésed van!

4. Gondolj pozitív dolgokra!

Nem csak sportolás közben jön jól egy bevált buzdítás, hanem az oltár előtt is! Ha úgy érzed, elhatalmasodna rajtad a stressz, ne arra figyelj, hanem gondolj arra, hogy életed legnagyobb és legjobb kalandja előtt állsz.

(Forrás: eskuvotippek.hu)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből