Nyomtatás

Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

1265

Különleges menyasszonyi ruha, látványos virágfal, egyedi esküvői torta, lélegzetelállító helyszín: ezek ma már minden esküvő elengedhetetlen kellékei. De akkor mégis mi az, ami kiemeli a ti nagy napotokat a többi közül, és emlékezetessé teszi nemcsak számotokra, hanem a vendégeknek is? Az alábbiakban néhány olyan extra tippet adunk, amivel garantáltan beírjátok magatokat az esküvő-történelembe!

#1 Virágkapu

esküvő, Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

Fotó: Love Fern Weddings

Milyen lehet virágok ölelésében kimondani a boldogító igent? A Bree Virág csodálatos kapuival megtapasztalhatod. A különleges kiegészítő nemcsak végtelenül romantikus, de szuper fotózkodási lehetőséget is biztosít a vendégek számára. Nincs más dolgod, mint összehangolni a csokroddal, és kész is a varázslat!

#2 Animals

esküvő, Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

Fotó: PurePhoto

Ha unjátok a hagyományos beállításokat, kellékeket akkor itt a tökéletes megoldás az esküvői kreatív fotózáshoz. Ha az Almavirág Étteremben tartjátok az esküvőtöket, akkor arra is van lehetőség, hogy az isteni ételek és a fantasztikus környezet mellett még cuki alpakák társaságában is készíthettek fotókat. Cukiság faktor 100%-on!

#3 Hazai  köszönetajándékok

esküvő, Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

Fotó: Csaba Gyorfi Wedding Photographer, Fotó: Couplegoals Wedding Photography

Létezik-e nagyobb figyelmesség, ha vendégeid megörvendeztetésére hazai kézművesek alkotásait választod köszönetajándékként? Azoknak, akik nem szívesen hagyják a dolgokat az utolsó pillanatra, és szeretnék különleges termékekkel feldobni az esküvői asztalukat is, akkor ajánljuk nekik a TMJ Creatív egyedi mézeskalácsait vagy a Termettméz mézgyertyáit vagy Ámorakácméz köszönőajándékait.

#4 Egyedi apróságok

esküvő, Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

Fotó: György Székely Photography, Fotó: Deutsch Richárd Fotográfia

Dobd fel az asztali dekorációt egy ötletes papírzsebkendős dobozzal, ahogy azt a Ka-art is tette, az esküvői ültetőkártyákhoz stílusban passzolóan. Köszönőajándéknak is tökéletes, és még hasznos is, zsepire mindenkinek szüksége lesz az esküvőn! Hasonlóan vidám megoldás lehet a Papírfalva boros üvegre ragasztott egyedi cimkéje is, ami köszöntheti a vendégeket és asztalszámként is szolgálhat!

A teljes cikk: Tűnjetek ki a tömegből: 10+1 esküvői tipp, amivel extrán egyedivé teheted a nagy napodat

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből