Nyomtatás

Elkészült a világ legkülönlegesebb, Guinness-rekorder gyémántgyűrűje

567

Igazi világszenzációt jelent az a gyűrű, amely nem kevesebb, mint 12.638 gyémántot tartalmaz. Az egyedi ékszer új világrekordot felállítva azonnal bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Ráadásul jócskán megelőzi az előző csúcstartó gyűrűt, amelyen „mindössze" 7801 gyémántot csodálhattunk meg. A townandcountry.com cikke szerint ugyanis a most elkészült ritkaságon ennél 4800-nál is több gyémántkövet helyeztek el.

A különlegesség az indiai Meerutban működő Renani Jewels ékszerkészítő cég munkáját dicséri, és a „Bársonyvirág, a prosperitás gyűrűje" elnevezést kapta, miután a virág a jólétet, a prosperitást jelképezi az ottani kultúrában.

Az ékszerkészítő cégnek három évébe került ennek a ritkaságnak a megtervezése, illetve elkészítése, és végül november 30-án mutatták be a nagyközönségnek.

A gyűrű 12.638 gyémántot tartalmaz
Forrás: Renani Jewels/Guinness World Records

Harshit Banzal, a Renani Jewels alapítója büszkén jelentette ki, hogy mindig is egy olyan ékszer megalkotása volt a vágya, amelyen 10 ezernél is több gyémánt ragyog. A 38,08 karátos gyémántköveket tartalmazó gyűrű alkotója szerint kényelmes viselet.

Az eladását azonban egyelőre nem tervezik, hiszen rendkívül büszkék rá, és az ékszer - mondták el a vállalkozásnál - felbecsülhetetlen értéket jelent a számukra.

(Forrás: www.origo.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből