Nyomtatás

Házassági évfordulós ajándék, amivel két legyet üthetsz egy csapásra!

986

Az esküvői fényképek továbbra is ott pihennek a pendrive-on vagy a felhőben? Hiba! Tökéletes, szívhez szóló (de véletlenül sem gagyi) házassági évfordulós ajándék után kutatsz az évfordulótokra? Érkezik a segítség! Tudd meg, hogyan csalj széles mosolyt életed párjának arcára, miközben képeidet nem hagyod elveszni a digitális süllyesztőben…

Mi legyen az esküvői képek sorsa?

Az esküvői fotók egy életen át elkísérnek, emlékeztetve szerelmetek legfontosabb napjára.

Pazarul lezajlott a ceremónia és a lagzi, mindenki remekül érezte magát, és – köszönhetően a profi fotósnak – csodás fényképek születtek. Hogyan tovább?

Esküvői évfordulós ajándék

Fotó: Deák Prémium Képek

A 21. században teljesen természetes, ha képeinkre több formátumban is igényt tartunk. A hangsúly az „is” szócskán van.  Egyrészt egy számítógépes hiba miatt könnyen előfordulhat, hogy a merevlemezen tárolt képek örökre elvesznek. A pendrive és a felhő alapú tárhely sem feltétlenül egy „életbiztosítás”. És, valld be őszintén, egy rideg monitoron bámulni a legértékesebb, legmeghatóbb képeidet, azért mégsem az igazi. Ezek a fényképek ennél jóval többet érdemelnek.

Nosza, rajta, hívasd elő őket. De mi lenne, ha vinnél egy kis csavart a dologba?

Szuper házassági évfordulós ajándék, amivel két legyet üthetsz egy csapásra

A fenti problémákra megoldás lehet egy lapozható fotóalbum… Viszont mi lenne, ha otthonotokba belépve egyből megelevenedne közös életetek legszebb napja? Felejtsd el a hetekig tartó agyalást! Egy egyedi fotófal vagy vászonkép házassági évfordulós ajándéknak is pazar, hiszen:

  • személyes, szívhez szóló, mégsem giccses
  • időtálló és kézzelfogható értéket képvisel
  • gyönyörű dekorációs tárgyak, melyekkel közös lakásotok meghitt otthonná válik
Házassági évfordulós ajándékok

Fotó: Fotóblokk

Vászonkép vagy Fotóblokk? Melyik házassági évfordulós ajándék legyen?

Te tudod, hogy hol vannak a 18. szülinapi bulidról készült fotóid? Nem? Ne engedd, hogy az esküvői képek is ugyanilyen sorsra jussanak!

Még nem késő, hogy megmentsd a legszebb pillanatokat és meglepd a párod egy olyan ajándékkal, ami valóban rólatok és a szerelmetekről szól!

hhez mutatunk most két remek alternatívát: vászonkép vagy Fotóblokk.  Melyik legyen?

Nehéz a választás! Szerintünk mindkettő. Mondom is miért:

Egy jó minőségű vászonkép tökéletes házassági évfordulós ajándék, amennyiben hagyományos, letisztult, festmény hatású és falra akasztható megoldást keresel. Nappaliba vagy hálószobába abszolút ideális egyedi dísz.

Valentin napi ajándék vászonkép

Fotó: Deák Prémium Képek

Az eredeti Fotóblokk alapja természetes fa, mely melegséget áraszt. A ragyogó, élénk színű fényképeket tetszés szerint rendezheted el, a fotófalat folyamatosan bővítheted emlékekkel. Az innovatív Push & Go rögzítésnek hála, nem kell a falat szétfurkálnod, és a ragasztó sem hagy nyomot.

Egy vászonkép vagy Fotóblokk megvásárlása hosszú távú befektetés kell, hogy legyen. Ha tönkremegy vagy kifakul, akkor nem lesz képes akár évtizedekig díszíteni otthonotokat… Ezért nagyon fontos, hogy megbízható cégtől rendelj!

Megható & egyedi ajándékok minden alkalomra

Születésnap, névnap, Valentin-nap vagy egy apró figyelmesség… A házassági évforduló mellett számos olyan jeles ünnep, alkalom van az életben, amikor a szerelmed számára megható, személyes ajándék dukál. Sőt, „csak úgy”, mindenféle apropó nélkül is csodálatos érzés meglepetést okozni annak, aki közel áll hozzád.

A teljes cikk: Házassági évfordulós ajándék, amivel két legyet üthetsz egy csapásra!

 
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből