Nyomtatás

Hihetetlen dolgot kér a menyasszony tanúja a 12 éves koszorúslánytól

1551

A lány anyja nagyon kiakadt, ugyanakkor nem biztos abban, hogy jogos-e a dühe. Aki valaha járt már közelében esküvői előkészületeknek, az tudja, hogy a sok izgalmas és vidám pillanat mellett az egész maga tud lenni a pokol, nem kis részben azért, mert a szervezkedés ideális táptalajt biztosít bárminemű sértődéshez.

Egy brit családot is utolértek a nézetelrérések, amiről azért értesülhetett a nagyvilág, mert az egyik érintett személy, a vőlegény nővére a Redditen osztotta meg a kálváriáját, főszerepben a menyasszony ámokfutó tanújával.

A nő – aki a menyasszony egyik legjobb barátnőjeként került a képbe – a jelek szerint legalább annyira élete napjaként tekint a közelgő esküvőre, mint az ifjú pár, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni az egészből. Ennek jeleként egy grandiózus lánybúcsút is szervez, amelynek költségeit a tervek szerint a koszorúslányok állnák, egyenlő arányban.

Azaz csak látszólag egyenlő arnyban, mivel a szervező egyaránt 466 fontot (valamivel több mint 190 ezer forintot) kér minden koszorúslánytól, köztük a felháborodott Reddit-bejegyzést szerző nő 12 éves lányától is. Mivel a kislánynak természetesen nincs saját keresete, így az ő részét is kénytelen lesz az anya kifizetni, ezzel több mint 900 fontot áldozva a partira.

A nő a bejegyzésében többször is említi, nagyon kiakadt a tanúra, de nem biztos benne száz százalékig, hogy a felháborodása jogos-e. Ő ugyanakkor biztos benne, hogy egy 12 éves gyerektől nem szabad azt kérni, hogy száljon be a költségekbe, pláne, ha ekkora összegről van szó.

A nő később frissítette a posztot azzal, hogy időközben kiderült, sem a vőlegény, sem a menyasszony nem tudta, hogy ekkora felhajtás készül, és nem is tetszik nekik túlságosan a dolog. Utóbbi még abban sem biztos, hogy akar-e egyáltalán lánybúcsút, így elképzelhető, hogy könnyebben megoldódik az ügy, mint arra előzetesen számítani lehetett. Még ha ez újabb sértődésekre is fog okot adni.

(Forrás: www.24.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből