Nyomtatás

Esküvői gyerekfelügyelet, esküvői videós, fénytechnika – 3 alulértékelt esküvői szolgáltatás

690

Legyen esküvői videósunk? Kelleni fog plusz fénytechnika? Minek a gyerekfelügyelet? A mai tippem 3 olyan esküvői szolgáltatásról fog szólni, amiket a legtöbbször alulértékelnek a párok, pedig nagyon fontosak egy esküvőn.

Fénytechnika

A legelső ilyen, az a fénytechnika. Nappali fényben minden dekoráció és virág, a rendezvényterem nagyon szépen mutat, de amint besötétedik, ha nem fordítottatok elég figyelmet a fénytechnikára, akkor bizony a fotósotok nagy bajban lesz. Kellő mennyiségű fény nélkül nem lesznek igaziak a fényképek, és amúgy a terem és a buli hangulata is teljesen más, ha vannak fényfüzérek a légtérben, gyertyák az asztalokon,  súrlófények és reflektorok a terem több pontján. Ezügyben amúgy érdemes az esküvői dekorossal, a fotósotokkal és a DJ-vel egyeztetni, biztosan tudnak majd segíteni.  

Esküvői videó

A következő dolog, amit szeretnek a párok kihagyni főleg a spórolás miatt, az a videó. Mondván, úgyis ott lesznek a fényképek. Ami igaz is, de ha megtehetitek kérjetek fel egy videóst vagy cinematográfust is, hiszen évek, évtizedek múlva szerintem megfizethetetlen, ha vissza tudjátok nézni, vagy meg tudjátok mutatni a gyerekeiteknek, milyen is volt az esküvőtök, hogy néztetek ki, milyen volt a Papa vagy a Dédipapa aki már nincsen esetleg közöttetek. Én minden páromnak ezt el szoktam mondani, és utólag általában mindig hálásak érte. 

Esküvői gyerekfelügyelet

A harmadik dolog, amit ki szoktak hagyni a párok, pedig szerintem nagyon hasznos lehet, az a gyerekfelügyelet. Ez nyilván csak azokon az esküvőkön lényeges, ahol sok a 3-10 év közötti gyerek, de ott viszont nagyon. Ez az a korosztály, akiket már a szüleik ott tudnak hagyni egy animátor vagy óvónéni társaságában, aki le tudja őket kötni és így a szülők nyugiban tudnak vacsorázni és egy kicsit bulizni is. Ha csak kitesztek egy sarokba játékokat, de nincs ott valaki aki foglalkozik a gyerekekkel, akkor sajnos, a szülők lesznek azok (általában felváltva), akik a gyerekeikkel a játszósarokban színezgetnek, ahelyett, hogy jól éreznék magukat veletek. Szóval higgyétek el, hogy megéri hívni valakit, aki pár órára lefoglalja a kicsiket, a vendégeitek nagyon hálásak lesznek ezért.

Remélem, hasznosnak találtátok ezeket a tippeket is.

(Forrás: www.legszebbeskuvo.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből